ad

Yhteistyössä

Yhteistyökumppanit

Veikkausliiga tavoittaa paikan päällä stadioneilla puoli miljoonaa ihmistä, verkossa kymmeniä tuhansia kävijöitä viikossa ja median kautta satoja miljoonia kontakteja. Noin puoli miljoonaa suomalaista harrastaa jalkapalloa viikoittain ja yhteensä laji yhdistää noin miljoonaa suomalaista.

Lisätietoja Veikkausliigan tarjoamista mahdollisuuksista ja yhteistyömuodoista antaa:

Risto Oksanen
Markkinointijohtaja
p. 0400-656 482
risto.oksanen@veikkausliiga.com

Veikkausliigan yhteistyökumppaneita ovat:


PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI

 


Veikkaus on kuulunut olennaisena osana suomalaiseen yhteiskuntaan yli kuusi vuosikymmentä. Veikkaus on toiminut Veikkausliigan pääyhteistyökumppanina jo vuodesta 1993.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

 


 

Lindorff on johtava asiakas- ja luottosuhteidenhallintaan liittyvien palvelujen tarjoaja Suomessa ja Euroopassa.

Autamme asiakkaitamme löytämään uusia asiakkaita,tekemään enemmän kauppaa ja saamaan rahat nopeammin tilille. Palvelummekattavat myynnin ja taloushallinnon toiminnot asiakastietojen hallinnasta jaasiakasvalinnasta laskutukseen, perintään ja saatavien ostoon. ToimimmeSuomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Hollannissa, Saksassa, Virossa,Latviassa, Liettuassa, Venäjällä ja Espanjassa. Lindorff konserninliiketoiminnan tuotot vuonna 2010 olivat yli 390 miljonaa euroa ja henkilöstömäärä yli 2 600.


Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy, ISOVER
Tuottaa toimivia rakentamisen ratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja lisäävät asumismukavuutta. Palvelemme asiakkaitamme vahvoilla tuotemerkeillä: akustiikkakatoissa Ecophon, kipsipohjaisen kevytrakentamisen ratkaisuissa Gyproc sekä rakennuseristämisessä ISOVER.

Olemme osa kansainvälistä Saint-Gobain -konsernia, joka on maailman johtava rakennustuotteiden toimittaja. Yrityksen tärkeimmät arvot ovat energian säästäminen, ympäristöystävällisyys, innovatiivisuus ja turvallisuus. Hyödynnämme koko konsernin maailmanlaajuista osaamista ja kokemusta asiakkaidemme eduksi.AJ Tuotteet Oy Ab on vuodesta 1985 kehittynyt Suomessa yhdeksi kuvastoalan johtavaksi toimijaksi. Valikoimaamme kuuluu yli 10 000 tuotenimikettä toimisto- sekä sosiaalitiloihin, kuten kouluihin, kaikentyyppisiin varastoihin ja tuotantokäyttöön. Tarjonnastamme löytyy tuotteita aina kalusteista säilytysjärjestelmiin, materiaalinkäsittelystä kierrätykseen tai esimerkiksi työsuojelusta nostolaitteisiin.

Olemme osa kansainvälistä AJ-konsernia, joka toimii 19:ssä Euroopan maassa. Oma tuotantomme ja kansainvälinen hankinta luovat pohjan hyvälle laatu- ja hintakilpailukyvylle. Uuden modernin keskusvarastomme sekä kattavan logistiikkaverkostomme avulla pystymme toimittamaan tilaukset nopeasti ja varmasti kaikkialle Suomeen, Pohjoismaihin ja Eurooppaan.
Subway® -
ravintoloissa myydään asiakkaiden silmien edessä valmistettuja Subi® -leipiä ja salaatteja. Asiakkaat saavat itse vaikuttaa tilaamansa ruoan sisältöön ja halutessaan pyytää esimerkiksi enemmän kasviksia ja vähemmän rasvaa sisältäviä kastikkeita. Näin Subway® -ravintoloissa myös jalkapalloilijoiden on helppo yhdistää ruokailu juuri omaan ruokavalioonsa sopivaksi.
Lisätietoja www.subway.fiTUOTE JA PALVELUKUMPPANIT


 

MPS Prewise on asiantuntija kumppanimuutoksen jalkautukseen ja henkilöstölähtöiseen liiketoiminnan kehittämiseen.Tuotamme asiakkaillemme arvoa tehostamalla muutoksen läpivientiä, kasvattamallaosaamista sekä valmentamalla esimiehiä parempaan johtamiseen. Oma tutkimusyksikkömmeantaa meille erinomaisen lähtökohdan analyyttiselle tilannearvioinnille ja oikeiden kehittämistoimenpiteiden valinnalle. Tunnustettu digitaalinenosaamisemme tuo asiakkaillemme tehokkuutta ja skaalaetua sekä mahdollistaa globaalit viestintä- ja valmennusratkaisut.

Kuulumme MPS-Yhtiöihin ja siten meillä on käytössämme johtava osaaminen yksilöntyökäyttäytymisen tuntemuksessa sekä vahvat perinteet ja kokemus johtamisen kehittämistyössä. Konsernimme kautta toimimme kansainvälisesti 6 maassa Pohjoismaista Aasiaan.

 Kultakeskus Oy on perustettu jo vuonna 1897 ja sen tuotevalikoimiin kuuluu timantti- ja kultakoruja, ruoka- ja kahvipöydän hopeita, tina-, pronssi- ja kristalliesineitä, mitaleja sekä teollisuudessa tarvittavia platina-tuotteita. Myös Veikkausliigan mitalit ja pelaajien palkinnot tulevat Kultakeskuksesta.


 


ValueFrame Oy
Toiminnanohjaus,projektinhallinta ja asiakkuudenhallinta sovellusvuokraus palveluna ValueFramelta. ValueFramen tarjoama kotimainen pilvipalvelu soveltuu erityisesti asiantuntijapalveluyrityksille.

ValueFrame tarjoaa monipuolisen, toimialakohtaisesti suunnitellun ja asiakkaan tarpeisiin mukautuvan järjestelmän. Tuotteistettu palvelu sisältää kattavan käyttöönoton, koulutuksen, konsultoinnin ja tukipalvelun.
Sovellusvuokrauksen ansiosta asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

 

 


GRANO

GRANO 
on markkinoinnin tehokas käytännön toteuttaja. Postimerkistä talonkokoiseen, yhdestä sataantuhanteen kappaleeseen. Yöllä tai päivällä,arkena tai pyhänä.
Offsetpaino, digipaino, suurkuvat, kuvankäsittely ja tuotekuvaus. Taktiset markkinointiviestinnän työt ja kohdennetun suoramarkkinoinnin palvelut sekä Digtator-niminen markkinoinnin ohjausjärjestelmä verkossa. Riittävät resurssit ja oikea asenne. Suunnittelukumppanin lisäksi tarvitset vain meidät saadaksesi viestisi perille.
Sokos Hotels on Suomen tunnetuin ja kattavin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajankohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella.
Sokos Hotels –ketju laajenee voimakkaasti myös ulkomaille. 
Sokos Hotellit tarjoavat majoituksen, kokouksen ja hyvän olon palvelujen lisäksi monipuolisia ravintolapalveluita aamiaiselta aina yön pikkutunneille saakka, kätevästi saman katon alla. Tunnettuja ravintolaketjuja ovat mm. Fransmanni, Sevilla, Torero, Memphis, Night ja Amarillo.

Sporttiklubi
Sporttiklubi tarjoaa jäsenilleen todella edulliset ryhmämajoitushinnat, lisäksi majoitusostoista palautetaan 10 % S-ryhmän lahjakortteina. Sporttiklubilaiset saavat etuja myös Hertz autovuokraamoissa sekä ABC liikenneasemilla.

Sporttiklubiin liittyminen on maksutonta ja tapahtuu täällä:
www.sporttiklubi.fi/liity


TWK Enterprise -konserni on urheilumarkkinoinnin ja -viestinnän moniosaaja. Toteutamme erilaiset yritys-, PR- ja urheilutapahtumat sekä urheiluun liittyvät matkat ammattitaidolla, alusta loppuun.

TBR Media Oy urheiluviestintään keskittynyt yritys. Olemme tuottaneet pääosan mm. Veikkausliiga.comin uutis- ja artikkelisisällöstä jo vuosien ajan. 
Tekijäkaartistamme löytyy voimaa sisällöntuottamiseen myös urheilumaailman ulkopuolelta. Yritysjulkaisut, artikkelit sekä mainoskirjoittaminen ovat TBR:n kirjoittajille tuttua. Olemme satsanneet rajusti myös jatkuvasti muuttuviin viestintävaatimuksiin, kuten sosiaalisen median sisällön  kehittämiseen ja liikkuvan kuvan ratkaisuihin.

Sami Hyypiän aloitteellinen, aktiivinen, palava ja innostunut halu auttaa suomalaisen huippu-urheilun tulevaisuuden rakentamisessa on johtanut SH4 tukirenkaan perustamiseen.

SH4:n toimintamalli on Suomessa ainutlaatuinen; sen toiminta perustuu puhtaasti yksityiseen rahoitukseen ja sen tuki on avoin kaikille urheilijoille lajista riippumatta.

Toiminnan tarkoituksena on tukea nuoria huipulle tähtääviä urheilulahjakkuuksia apurahoin. Näin tukipanokset kohdistuvat suoraan nuoriin urheilijoihin, mutta lopullinen päämäärä on saavuttaa eri urheilulajeissa menestystä kansainvälisellä huipulla.Lippupalvelulla  on 70 vuoden kokemus lipunvälitystoiminnasta, luotettavasti ja ajan hermolla. Lippupalvelu on osa Ticketmaster-konsernia ja olemme maailman suurin urheilutapahtumien lipunvälittäjä. Veikkausliiga-otteluiden lisäksi myymme lippuja mm. A-maajoukkueen peleihin sekä muihin Suomessa järjestettäviin suurtapahtumiin. Tämä kokonaisuus takaa ensiluokkaisen osaamisen, näkemyksen ja asiantuntemuksen lipunvälitystoiminnanmaailmasta - maailmasta, joka tuottaa elämyksiä ja kokemuksia sekä unelmia ja voittoja! Hanki liput tapahtumiin: www.lippupalvelu.fi sekä www.facebook.com/lippupalvelu
ZEF:n tarina alkaa jo ajalta, jolloin tietokoneet olivat painavia ja silmälasit huvittavan suuria. Nimittäin jo vuonna 1997 teimme ensimmäisenä maailmassa sähköisen palautteenkeruuratkaisun. Sillä tiellä olemme edelleen.
Näiden vuosien varrella autettu miljoonia ja jälleen miljoonia ihmisiä tekemään parempia päätöksiä erilaisissa arjen valintatilanteissa.
Palveluitamme tuottaa  parinkymmenen henkilön tiimi, joka toimii yhdessä ja vahvuuksistaan käsin. Jokaisella on lahjoja, joiden likoon laittaminen johtaa väistämättä onnelliseen elämään ja asiakkaiden hyviin tuloksiin.
Jos haluat samalle matkalle muodossa tai toisessa, ota yhteyttä!

Unelmamme
  • Teemme vaalikoneet kaikkiin maailman kiinnostaviin vaaleihin
  • Teemme maailman suosituimmat vertailuratkaisut netissä
  • Tuotamme valtavan lisäarvon myyntiin ja markkinointiin
  • Saavutamme miljardin käyttäjän rajan vuonna 2013
  • Meillä on kansainvälinen ja erinomainen tiimi!Helsinki Sales Academy on B2B-myynnin valmennus ja rekrytointiyritys. Pyrimme tuomaan yhteen myynnin osaajat ja loistomyyjiä etsivät yritykset. Kun etsit myyntiäsi tehostavia ratkaisuja, me konsultoimme, suunnittelemme ja räätälöimme palvelumme teille sopivaksi.  HSA:n missiona on ratkaista yritysten B2B -myynnin resurssitarpeet ja tarjoamme korkealaatuisen yritysmyynnin valmennusjakson, mikä antaa yrityksille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä myynnin tulevaisuuden osaajien kanssa. Helsinki Sales Academy on perustettu vuonna 2008 ja olemme toteuttaneet jo satoja onnistuneita asiakasprojekteja. Yrityksemme toimipiste on Arabianrannassa.

Viking Line on julkinen osakeyhtiö ja markkinoiden johtava tuotemerkki Pohjois-Itämeren matkustajaliikenteessä. Varustamo tarjoaa matkustuspalveluja, virkistystä ja rahtikuljetuksia aluksillaan Gabriella, Mariella, Amorella, Rosella, Viking Cinderella, Viking XPRS sekä uudella lippulaivallaan Viking Gracella.
Viking Line kuljetti vuonna 2013 yli 6,5 miljoonaa matkustajaa, 604 000 henkilöautoa ja 119 500 rahtiyksikköä.