Jami tykitti seitsemän maalia syyskuussa.
2.10.2009 10:23:00

Jami Puustisesta syyskuun Kuukauden pelaaja

Veikkausliigan Kuukauden pelaajan valinta syyskuussa osui FC Hongan hyökkääjä Jami Puustiseen. Puustinen on löytänyt syksyn mittaan mainion maalivireen ja hän latoi syyskuussa peräti seitsemän osumaa. Kuukauden joukkuetta luotsaa syyskuussa HJK:n voittoputkeen ja sarjataulukon kärkisijalle nostanut Antti Muurinen.

Puustisen maalijyvä ei alkukaudesta ollut täysin kohdallaan, mutta syksyn edetessä ruuti on ollut todella kuivaa, mistä osoituksena on historialliset kaksi hattutemppua peräkkäin.

- Oli kyllä tosi hieno yllätys, että tällainen kunnia minulle suotiin. Olen tietysti todella iloinen siitä, Puustinen sanoi.

- Kaikkihan lähti viime vuodesta, jolloin oltiin siinä aika pahassa kuopassa. Siitä alkoi määrätietoinen työ ja täytyy kiittää kyllä valmentajia, isää ja joukkuetta siitä, että nyt on peli kulkenut. Ollaan mietitty yhdessä, että mitä pitäisi tehdä ja nyt työ alkaa tuottaa tulosta.

- Nyt on myös pysynyt ehjänä ja saanut treenata sekä pelata koko ajan. Pikkuhiljaa siinä on nostanut treenimääriä ja höyryä ja nyt se näkyy. Tietysti iso kiitos kuuluu myös joukkueelle, sillä paikkoja tulee joka suunnasta tällä hetkellä.

Muurisesta Kuukauden valmentaja

Veikkausliigan valinta Kuukauden valmentajaksi on HJK:n Antti Muurinen. HJK sai käännettyä loppukesän tasapeliputkensa voittoputkeksi ja syyskuun neljästä liigaottelusta helsinkiläiset kirjasivat tililleen täydet 12 pistettä maalierolla 9-1.

Muurisen mukaan pelin loksahtaminen kohdilleen juuri tässä vaiheessa kautta on hieno asia.

- Varmasti joka kuukausi joku haluaa olla paras valmentaja, pelaaja tai joukkue. Mutta kun sarja lähenee loppuaan, niin jokaisen unelma on olla nimenomaan tässä loppukirivaiheessa parhaimmillaan. Me olemme kiriä juoksemassa, mutta emme ihan maalissa saakka vielä, kokenut luotsi muistuttaa.

- Syyskuu oli meiltä hieno suoritus. Viime aikoina pelimme on loksahtanut kohdalleen ja olemme pystyneet saamaan tärkeitä voittoja, joka on erittäin hyvä asia..

Kuukauden joukkueeseen Muurisen ryhmästä nimettiin lisäksi peräti viisi kenttäpelaajaa; Ville Wallén maalinsuulle, Mathias Lindström puolustukseen, vahvasti Veikkausliigakentille palannut Aki Riihilahti ja Sebastian Sorsa keskikentälle sekä kärkeen kuukauden pelaaja Puustisen rinnalle neljä osumaa syyskuussa iskenyt Juho Mäkelä. Kaksi pelaajaa joukkueeseen sai FC Inter, jota edustavat kovat tehot 5+2 kerännyt Mika Ojala sekä varmasti pelannut Ari Nyman.

Kolmen miehen puolustuslinjan täydentää FF Jaron Kristian Kojola. Keskikentälle mahtuvat elokuun kuukauden pelaaja TPS:n Wayne Brown sekä Tampere Unitedin laituri Rafinha.

Veikkausliigan Kuukauden joukkue syyskuussa (3-5-2):

Maalivahti: Ville Wallén (HJK)
Puolustus: Mathias Lindström (HJK), Ari Nyman (Inter), Kristian Kojola (Jaro)
Keskikenttä: Sebastian Sorsa (HJK), Wayne Brown (TPS), Mika Ojala (Inter), Aki Riihilahti (HJK), Rafinha (TamU)
Hyökkäys: Juho Mäkelä (HJK), Jami Puustinen (Honka)

Kuukauden valmentaja: Antti Muurinen (HJK)
Kuukauden pelaaja: Jami Puustinen (Honka)

 


  • Yhteistyössä: