Papa Niang onnistui jälleen maalinteossa.
7.3.2012 19:30:00

Jaro kukisti JJK:n

FF Jaro voitti Vehkalammin tekonurmella pelatussa ottelussa JJK:n 1-0 (0-0). Ainokaisen iski Papa Niang, kun pelattu oli 50 minuuttia. Pietarsaarelaiset varmistivat voitolla jatkoonpääsynsä Liigacupissa.

FF Jaro vei pisteet Jyväskylässä keskiviikkona pelatussa tasaisessa ottelussa lukemin 0-1. Ottelun ainoan maalin teki Papa Niang, kun peliä oli takana 50. minuuttia.

Ensimmäisellä puoliajalla ottelu oli varsin tasainen, eikä kummallakaan joukkueella juuri ollut vaarallisia paikkoja. Paikat syntyivät molemmille joukkueille lähinnä kaukolaukauksista ja vapaapotkuista, jotka molemmat maalivahdit kuitenkin hoitivat vaikeuksitta.

Toista puoliaikaa oli takana viisi minuuttia, kun vierasjoukkue siirtyi 0-1- johtoon Papa Niangin ohjattua komeasti pallon JJK-maaliin kulmapotkun jälkitilanteesta. Puoliaika jatkui Jaron otteessa ja JJK:lla oli vaikeuksia päästä Jaron kenttäpuoliskolle.

JJK suoritti kolme vaihtoa, kun 64. minuuttia oli pelattu ja vaihtojen myötä kotijoukkuekin pääsi jälleen paremmin peliin mukaan. Kettupaitojen paras paikka nähtiin 67. minuutilla, kun Tamas Gruborovicsin vapaapotku kolahti tolppaan.

Ottelun loppupuolella JJK sai vielä rakennettua tilanteita Jaro-maalille, mutta puolustus ja viimeistään maalivahti Artur Kotenko hoitivat ne, eikä JJK päässyt tolppaa lähemmäksi maalintekoa. Kun vieraatkaan eivät enää maalinteossa onnistuneet, loppui peli lukemiin 0-1.

 


  • Yhteistyössä: