HJK ja Honka vetävät yleisöä keskinäisiin otteluihinsa.
14.8.2010 9:53:00

HJK-Honka ollut yleisömagneetti

HJK:n ja FC Hongan kohtaamiset ovat poikkeuksetta houkutelleet katsomot pullolleen väkeä ja lauantaina pääkaupunkiseudun derbyssa panoksia riittää, joten hyvällä syyllä katsojia voidaan odotella paikalle jälleen paljon.

Kaksikko on liigassa kohdannut yhdeksän kertaa ja pienin yleisömäärä keskinäisissä kohtaamisissa kirjattiin tällä kaudella Tapiolassa, kun paikalla oli 4500 katsojaa. ”Pienin” on kuitenkin hiukan harhaanjohtava, sillä Tapiolan urheilupuiston katsomokapasiteetti on nykyisellään juuri tuo 4500 eli tupa oli täysi. Myös Hongan yleisöennätys 6657 katsojaa on HJK-ottelusta toukokuulta 2007.

Täysi tupa nähtiin myös Helsingissä kaudella 2006 joukkueitten kaikkien aikojen ensimmäisessä liigakohtaamisessa, jota seurasi 10 770 katsojaa.

HJK toivoo varmasti myös pelin kannalta mahdollisimman vahvaa kannustusta, sillä tuo kauden 2006 kotiottelu on edelleen ainoa kerta, kun Klubi on Hongan Veikkausliigassa pystynyt kukistamaan. Tuolloin numerot olivat selvät 3-0, mutta sen jälkeisistä kohtaamisista Honka on vienyt nimiinsä neljä ja neljästi on pelattu myös tasan.

Lisää asetelmista lauantain huippujännittävään kärkikamppailuun otteluennakossa.

 


  • Yhteistyössä: