Henrik Moisander TPS-paidassa vuonna 2003
2.8.2007 19:08:00

Henrik Moisander ja TPS sopimukseen

TPS on solminut loppukauden kattavan sopimuksen 21-vuotiaaan maalivahti Henrik Moisanderin kanssa. Moisander on seuran oma kasvatti, joka palaa näin tuttuun ympäristöön.

Moisander siirtyi kesällä 2003 kaksoisveljensä Niklasin kanssa TPS-paidasta Ajaxin nuorisoakatemiaan, jossa hän viihtyi kolme vuotta. Viime syksynä nuori molari jatkoi matkaansa Hollannista Ruotsin Superettanissa pelaavaan Assyriskaan. Veikkausliigassa Moisander ei ole vielä ehtinyt debytoida.

- Hän on harjoitellut jo pitkään meidän kanssamme. Olen todella iloinen, että saimme hänet meille loppukaudeksi. Ihmettelen, ettei tuon tason maalivahti ole löytänyt seuraa tähän mennessä itselleen, mutta se on tässä tapauksessa tietysti meidän onnemme, TPS:n päävalmentaja Mixu Paatelainen toteaa tyytyväisenä.

TPS:n edustusjoukkueen maalivahtien määrä täydentyi Moisanderin sopimuksen myötä taas kolmeen. Maalivahtiosastolle tuli paikka avoimeksi, kun Ville Iiskola siirtyi viime viikolla loppukauden kattavalla vuokrasopimuksella Ykkösessä pelaavan KuPSin riveihin.

Päävastuuta Tepsin tolppien välissä on tällä kaudella kantanut 19-vuotias Jukka Lehtovaara, joka on pelannut 12 liigaottelua. TPS:n kolmas veräjänvartija on alle 19-vuotiaiden maajoukkuemaalivahti Lucas Hradecky.

TPS kohtaa maanantaina 6. elokuuta MyPan Veritas Stadionilla kello 18.30 alkaen.

 


  • Yhteistyössä: