Jesse Öst solmi kaksivuotisen jatkon Jaron kanssa.
24.11.2013 11:21:00

Kronholm ja Öst jatkavat Jarossa

Keskikenttäpelaaja Markus Kronholm ja maalivahti Jesse Öst kuuluvat Jaron kokoonpanoon myös ensi kaudella.

Kronholm on kuulunut päävalmentaja Alexei Eremenkon luottopelaajiin jo useamman kauden ajan. Kuluneella kaudella Kronholm taisteli keskikentällä kauden jokaisessa Veikkausliigaottelussa. Vasta 22-vuotias nuorukainen onkin joukkueessa jo yksi kokeneimmista pelaajista, sillä tilille on kertynyt jo 104 Veikkausliigaottelua, joissa on syntynyt viisi maalia. Kronholmin sopimus kattaa kauden 2014.

- On sanomattakin selvää, että menneen kauden viimeinen osa oli pettymys, joten siihen lähdetään hakemaan hyvitystä ensi kaudella. Tänne jääminen oli ainut tavoitteeni, sillä onhan kyseessä kasvattajaseurani, Kronholm toteaa Jaron verkkosivuilla.

Jesse Öst teki puolestaan läpimurtonsa Veikkausliigassa tällä kaudella. Östiltä jäi Veikkausliigassa väliin vain yksi peli, mutta hänen nimensä oli useamman kerran otsikoissa huikeiden torjuntojensa ansiosta. Öst piti pelaamastaan 32 ottelusta maalinsa puhtaana yhdeksän kertaa. Juuri allekirjoitettu sopimus pitää Östin Jarossa seuraavan kahden vuoden ajan.
 
- Jarossa minulle on tarjolla iso vastuu ja sitä minä tarvitsen juuri nyt. Minun pitää parantaa peliäni monessa asiassa ja tiedän että tämä ympäristö on kehitykseni kannalta paras ratkaisu. Lisäksi on todella helppo valinta jäädä pelaamaan kasvattajaseuraan, Öst pyörittelee.

 


  • Yhteistyössä: