3.3.2013 11.04.00

MYPA kaatoi HJK:n

MYPA vei Liigacupin pisteet HJK:lta Pekka Sihvolan tyylikkäällä osumalla 1-0-lukemin.

MYPA jatkoi voittojen tiellä Liigacupissa, kun puolustava Suomen mestari HJK kaatui toisessa kotiottelussa 1-0. Pistemenetys oli Klubille puolestaan ensimmäinen Liigacupissa. Ottelun ainoan maalin Lehtomäen pakkasessa viimeisteli Pekka Sihvola.

HJK hallitsi ottelun ensimmäistä puoliaikaa, jolla ei kuitenkaan maaleja nähty. MYPAn kone käynnistyi hieman hitaasti, mutta otteet paranivat mitä pidemmälle ottelu eteni. Toisella puoliajalla nähtiin myös kamppailun ainoa osuma, kun Sihvola laukoi komeasti 65. minuutilla. Maali oli klassinen putoava lehti.

HJK:n avauskokoonpano oli muuttunut huomattavasti keskiviikon IFK-pelistä vain Sebastian Sorsan, Demba Savagen ja Rasmus Schüllerin säilyttäessä paikkansa avauskokoonpanossa. Toisella puoliajalla HJK yritti löytää keinoja MYPAn puolustuksen murtamiseen penkiltä, mutta edes paluun kentille tehnyt Joel Pohjanpalo ei löytänyt aukkoa tiiviistä muurista.

Tummia pilviä MYPAn voiton ylle toi maalivahti Ville Iiskolan loukkaantuminen. Iiskola vaihdettiin jo ottelun ensimmäisellä jaksolla Jere Pyhärantaan.

Myös HJK joutui suorittamaan ensimmäisen vaihtonsa hieman ennen maalin syntymistä Tuomas Kansikkaan saadessa pienen tällin nilkkaansa. Tilalle tullut Mikko Sumusalo ajettiin vielä ottelun lopussa kahdella keltaisella kortilla ulos kentältä.