Erfan Zeneli iski Klubille kaksi maalia.
28.2.2013 9:23:00

HJK murskasi IFK Mariehamnin

HJK oli keskiviikkona IFK Mariehamnille tyly isäntä, kun Klubi latoi Liigacupin ottelussa tulostaululle lukemat 6-0 (1-0).

HJK aloitti ottelun vahvasti ja vyörytti alusta saakka hyökkäyksiään IFK Mariehamnin maalille. Verkon sijaan heiluivat kuitenkin vain lääkintämiesten paarit, jolla kannettiin loukkaantuneita sivuun. 2. minuutilla IFK:n Erik Lundberg kompuroi koettaessaan pysyä Mikael Forssellin perässä ja loukkasi jalkansa. 8. minuutilla HJK:n Joel Perovuo kolhi jalkansa IFK:n puolustajan kanssa ja joutui jättämään kentän.

21. minuutilla nähtiin ottelun avausmaali. Rasmus Schüller löysi Forssellin boxin rajalta ja ”Miklu” ampui pallon vasurillaan oikeaan alakulmaan.

HJK painosti ensimmäisen puoliajan loppuun saakka, mutta IFK:n maalivahti Otso Virtanen oli tolppien välissä mies paikallaan.

Toisella puoliajalla ei Virtanenkaan pystynyt pitämään maarianhaminalaisia pystyssä. 54. minuutilla Demba Savage löysi Forssellin aivan maalin edustalta ja tällä oli helppo työ puskea pallo IFK:n maaliin. 58. minuutilla Forssell jätti taakseen Schüllerille ja tämä syötti Erfan Zenelin avopaikkaan. HJK-laituri sivalsi pallon tarkasti maalin oikeaan alakulmaan ja taululle 3-0-johtolukemat.

HJK jatkoi maalitehtailuaan 60. minuutilla ja taas Zenelin toimesta. 16-rajalta ammuttu vapaapotku löysi toistamiseen oikean alakulman. Kahta minuuttia myöhemmin tulostaululla oli jo 5-0-lukemat, kun Forssell ja Schüller pelasivat nätillä syöttökuviolla Savagen avopaikkaan takatolpalle. Loppulukemat 6-0 iski Akseli Pelvas, kun IFK Mariehamnin maalivahti Virtanen sylki pallon eteensä ja Pelvas tuikkasi pallon maaliin.

Tapio Heikkilällä oli vielä loistopaikka seitsemänteen osumaan ottelun loppuhetkillä, mutta yritys osui ylärimaan.

 


  • Yhteistyössä: