Kaksinkertainen maalikunkku tietää miten verkkoja heilutellaan.
10.8.2012 18:03:00

Hermanni Vuorinen palaa Honkaan

FC Honka on solminut pelaajasopimuksen Hermanni Vuorisen kanssa. Kaksi vuotta Belgiassa pelannut hyökkääjä tuo joukkueeseen maalintekovoimaa ja kokemusta.

FC Hongan ryhmä vahvistuu, kun kaksinkertainen Veikkausliigan maalikuningas Hermanni Vuorinen pelaa jatkossa espoolaisten riveissä. 27-vuotias ”Herkku” edusti viime kaudet Belgialaista Charleroita.

Veikkausliigan ehdottomiin tähtipelaajiin lukeutuva Vuorinen on luonnollisesti innoissaan kotiinpaluusta.

- Tää on aivan mahtavaa, ”Herkku” fiilistelee Hongan kotisivuilla.

- Hienoa palata taas kerran Espooseen, maalitykki jatkaa.

Tavoitteet loppukaudelle ovat jo selvät. Paikka europeleihin välivuoden jälkeen on otettavissa.

- Lähetään siitä, että mitali otetaan Veikkausliigassa. Lisäksi Suomen Cupissa viedään homma aivan päätyyn asti, Vuorinen toteaa tulevasta.

Henkilökohtaisella tasolla haasteita myös riittää, sillä viime pelistä on jo tovi vierähtänyt.

- Pelikuntoon pyrin pääsemään mahdollisimman nopeasti. Viimeisestä pelatusta matsista onkin jo aikaa. Taisi tuo peli olla huhtikuun puolella, maalikuningas mietti tulevaa ja mennyttä.

Aiemmat pelit FC Hongan paidassa eivät ole missään nimessä pyyhkiytyneet pois Vuorisen muistoista. Erityisen tärkeänä Hermanni pitää lämpimiä suhteita joukkueen kannattajiin.

- Toivon, että saadaan paljon faneja matseihin. Tehdään tulevaisuudesta vähintään yhtä hieno, kun mitkä ovat aiemmat muistoni FC Hongasta ja Espoosta, Vuorinen päättää.

 


  • Yhteistyössä: