"Suke" viimeisteli Klubin voittomaalin.
21.3.2012 21:34:00

HJK kaatoi KuPSin

HJK ja KuPS ratkoivat Liigacupin välieräpaikan kohtalon keskiviikkona Helsingissä ja isännät ottivat voiton maalein 2-1 (1-0).

Reilun puolen tunnin jälkeen HJK siirtyi johtoon. Erfan Zeneli pääsi keskittämään pallon takatolpalle, jonne oli löytänyt tiensä hyökkääjä Berat Sadik. Sadik haki saksipotkun ja osui palloon hyvin. Laukaus sujahti KuPS-maalin etunurkasta sisään.

Pian maalin jälkeen Sadik joutui kovaan tilanteeseen keskityspalloon tulleen KuPS-maalivahdin kanssa rangaistusalueen sisällä. Kontaktitilanteen jälkeen Sadik jouduttiin kantamaan paareilla kentältä. Hyökkääjä matkasi suoraan ottelun jälkeen jalkavamman lisätutkimuksiin. Hänen tilalleen tuli Akseli Pelvas.

Loukkaantuminen ja vaihdot sekoittivat hieman kotijoukkueen peliä, ja KuPS pääsi peliin hieman paremmin mukaan. Voimasuhteet tasoittuivat, mutta huippupaikkoja ei kummallakaan joukkueella ollut lisämaaleihin enää avausjakson aikana.

Toisella jaksolla HJK nousi taas hallitsemaan ottelutapahtumia ja KuPS-pelaajat olivat tilanteissa järjestään hieman myöhässä. HJK-keskikenttä Rasmus Schüller joutui kahden myöhästyneen taklauksen uhriksi ja joutui tulemaan kentältä pois hieman ennen tunnin täyttymistä.

Raden tilalle tuli Antti Okkonen, joka pääsi pahantekoon pian sen jälkeen kun oli tullut kentälle. Erfan Zeneli antoi kulman takatolpalle, jonne Suke juoksi voimalla ja pääsi latamaan pallon jalallaan maaliin.

KuPS pääsi ottelun loppupuolella kirimään, kun HJK vaihtoi eikä hyökännyt enää yhtä rohkeasti. KuPS:n Miikka Ilo pamautti 78. minuutilla kaukaa ja tarkasti ja toi KuPS:n maalin päähän.

Viimeisellä kymmenellä minuutilla KuPS haki tasoitusta yltiörohkeasti, mutta HJK:n puolustus piti. Tuomari Petteri Karin vihellys päätti ottelun lukemiin 2-1. HJK etenee siten Liigacupin välierään, jossa se saa vastaansa Interin. Inter voitti omassa ottelussaan Jaron lukemin 2-3.

 


  • Yhteistyössä: