Job Dragtsman miehisto eteni puolivälieriin.
10.3.2012 17:58:00

Inter sinetöi jatkopaikan Haka-voitolla

FC Inter haki täyden pistepotin Valkeakoskelta 1-0 (0-0) voitolla ja varmisti samalla paikkansa puolivälierissä.

Haka ja Inter pelasivat tasaisen Liigacupin kamppailun Valkeakoskella Saharan tekonurmella. Vierasjoukkue Inter onnistui toisella puoliajalla kertaalleen maalinteossa ja näin pisteet matkasivat Turkuun lukemin 1-0.

Ottelussa ei taklauksia säästelty ja vääntö oli kovaa kentän molemmissa päissä. Ensimmäisellä puoliajalla ei todellisia tuhannen taalan paikkoja nähty. Inter oli kertaalleen lähellä osumaa, mutta Hakan Pauli Kuusijärvi putsasi pallon pois maaliviivalta.

Toisella puolikkaalla sama tahti jatkui. Taistelu keskikentän herruudesta oli tiukkaa. Ottelun ratkaisu nähtiin 63. minuutin kohdalla. Mika Ojala antoi kulmapotkun ja Irakli Sirbiladze puski pallon muutamasta metristä ohi Haka-vahti Ville Kauppisen.

Ojala oli lähellä tuplata Interin johdon hetkeä myöhemmin. Kauppinen oli kuitenkin maalillaan hereillä ja nyrkkeili Ojalan vapaapotkun yläriman kautta kulmaksi.

Ojala osui myös pystypuuhun pelin loppuhetkillä. Haka haki loppuhetket vahvasti tasoitusta ja etenkin Obi Metzger oli pariin otteeseen lähellä maalia. Ensin Metzger puski niukasti yli ja perään laukaus hyvästä paikasta kimmahti kulmapotkuksi.

Interille tämä peli oli alkulohkon viimeinen. Turkulaiset ovat jo jatkopaikkansa varmistaneet. Haka sen sijaan tarvitsee voiton keskiviikon päätöspelistään TPS:aa vastaan.

 


  • Yhteistyössä: