O'Neill oli huippuvireessä.
3.3.2012 16.41.00

MYPA kaatoi HJK:n

MYPA järjesti kotiyleisölleen miellyttävän lauantain kaatamalla hallitsevan mestarin HJK:n 3-1 (2-0). Viimeisen niitin helsinkiläisten arkkuun laittoi hyvän ottelun pelannut Riley O’Neill rangaistuspilkulta.

MYPA otti johtoaseman itselleen jo 16. peliminuutilla. Niko Kukka antoi sivuvapaapotkun. Ville Wallen HJK-maalilla torjui eteensä, josta pelivälineen verkon perukoille ohjasi Ville Oksanen.

Kotijoukkue lisäsi johtoaan vielä ennen taukoa. Riley O’Neill syötti Marko Selinin läpi, joka viimeisteli 2-0-lukemat.

HJK kavensi 74. minuutilla kulmapotkusta. MYPA-maalilla oli kova hässäkkä, jonka seurauksena maalivahti Antti Kuismala kaatui. Näin ollen Akseli Pelvas pääsi melko vapaasti puskemaan 2-1-lukemat.

MYPA ei kuitenkaan antanut vieraidensa tulla lähemmäs. Varsinaisen peliajan toiseksi viimeisellä minuutilla vahvan ottelun pelannut MYPA-hyökkääjä O’Neill pääsi läpi. HJK-puolustus pysäytti hänet sääntöjen vastaisesti, joten pallo vietiin rangaistuspilkulle. O’Neill asettui itse sitä antamaan, eikä erehtynyt.

Näin olleen tilanne lohko 2:ssa on vielä auki. Viimeisessä ottelussa kohtaavat MYPA ja FC Lahti. Kouvolalaiset nousisivat voitolla ohi HJK:n lohkokakkoseksi. FC Honka on jo varmistanut lohkovoiton.

MYPA-HJK 3-1 (2-0)
1-0 16 min Ville Oksanen
2-0 43 min Marko Selin
2-1 74 min Akseli Pelvas
3-1 89 min Riley O’Neill rp.