Kangaskolkka osui kahdesti.
27.2.2012 18:29:00

Haka ja IFK Mariehamn tasapeliin

Haka ja IFK Mariehamn pelasivat maanantaina 2-2-tasapelin Liigacupin kamppailussa Valkeakoskelle. IFK johti peliä avausjakson jälkeen kahdella maalilla, mutta Haka nousi toisella jaksolla tasoihin.

Hakalta oli ottelusta sivussa 11 pelaajaa flunssa-aallon ja loukkaantumisten takia. IFK Mariehamn olikin ensimmäisellä jaksolla selvästi niskan päällä ja iski kaksi maalia.

Molemmat maalit viimeisteli hyökkääjä Aleksei Kangaskolkka. Kumpikin osumista syntyi, kun Kangaskolkalle pelattiin pystysyöttö linjan taakse. Ensimmäinen maali tuli 14. ja toinen 23. minuutin kohdalla.

Toisella jaksolla Haka pääsi peliin paremmin mukaan ja kavennus syntyi 54. minuutin kohdalla. Asialla oli Topi Järvi, joka ohjasi päällään Deman antaman kulmapotkun IFK-maaliin.

Hakan takaa-ajoa helpotti Kristian Kojolan saama punainen kortti 72. minuutilla.

87. minuutin kohdalla Haka iski tasoitusmaalin, kun Dema laukoi pallon vapaapotkusta ohi IFK-vahti Josh Wicksin. Maalin jälkeen tunteet kuumenivat ja Wicks ja Albert Kuqi saivat punaiset kortit jäkipelistä.

Lopussa Haka haki miesylivoimalla raivokkaasti voittomaalia, mutta lisäosumia ei enää syntynyt ja pisteet jaettiin 2-2-tuloksella.

 


  • Yhteistyössä: