MYPA nousi tappioasemasta tasoihin.
25.2.2012 19.44.00

MYPA ja FC Lahti tasapeliin

MYPA ja FC Lahti tasasivat pisteet, kun joukkueet kohtasivat lauantaina Lehtomäessä. Ottelu päättyi lopulta 1-1 (0-0) –tasapeliin. Piste oli lahtelaisille ensimmäinen tämän vuoden Liigacupissa.

Ensimmäinen puoliaika päättyi maalittomana, mutta paras maalipaikka osui FC Lahden Olli Tynkkyselle joka pääsi yksin läpi, mutta ei onnistunut ohittamaan Ville Iiskolaa. MYPA ei saanut luotua huippupaikkoja ja Lahti kokeili lähinnä kaukaa hakea ratkaisuja.

Toinen puoliaika jatkui tasaisena, mutta Lahti meni johtoon 64. minuutilla. MYPA:n puolustus menetti pallon ja Tommi Kari laukoi tulisesti ylärimaan. Tynkkynen oli ensimmäisenä jatkopallossa ja siirsi pallon varmasti verkkoon.

MYPA:n tasoitus tuli reilu kymmenen minuuttia myöhemmin. Kari rikkoi MYPA-pelaajaa rangaistusalueella ja erotuomari Mattias Gestranius osoitti palloa pilkulle. Rankkaria asettui ampumaan Niko Kukka, joka laukoi pallon varmasti maaliin. Lopussa MYPA sai painostusta ja haki aktiivisesti voittomaalia, mutta lopulta pisteet jaettiin Lehtomäellä.

Tasapelillä FC Lahti avasi pistetilinsä ja MYPA nousi neljään pisteeseen. Lohkon kärkipaikkaa pitää hallussaan jo jatkopaikkansa varmistanut FC Honka. HJK on lohkokakkosena yhdeksällä pisteellä.

MYPA-FC Lahti 1-1 (0-0)
64. Olli Tynkkynen 1-0
75. Niko Kukka (rp.) 1-1