Joel Pohjanpalo iski pelin avausmaalin.
21.2.2012 23:37:00

HJK kaatoi Liigacupissa FC Lahden

HJK kaatoi tiistaina Liigacupin ottelussa vieraskentällä FC Lahden maalein 2-1 (0-0). HJK:n maalit iskivät Joel Pohjanpalo ja Kastriot Kastrati. Lahtelaisten kavennuksen ampui lopussa Tommi Kari.

Ottelun ensimmäinen 45-minuuttinen oli vauhdikas, mutta maalipaikoilla ei juhlittu. Kotijoukkueesta yrittämään pääsi muun muassa Rafael, jonka tulinen veto painui kuitenkin vasemmalta ohi. Helsinkiläisistä Joel Pohjanpalo pääsi hyvästä paikasta puskemaan, mutta Juha Tuomi nappasi pallon.

Verkot alkoivat heilumaan toisella puoliajalla. 1-0-osumassa Demba Savage kavensi vasemmalta keskelle ja syötti Pohjapalon taitavasti läpi. Nuori hyökkääjä lähti tilanteeseen aivan lahtelaisten puolustuslinjasta ja upotti pelivälineen vasempaan alanurkkaan ohi vastaan tulleen Tuomen tasan tunnin kohdalla.

Hongasta siirtynyt Savage alusti myös toisen uuden joukkueensa osumista. Tällä kertaa gambialainen leikkasi keskelle ja Kastriot Kastrati nousi tämän vasemmalta puolen 16-alueelle. Jälkimmäinen sai pallon vauhtiin ja sijoitti sen taka-alakulmaan.

Kotijoukkue kavensi 87. minuutilla, kun HJK-puolustus joutui rikkomaan lahtelaisten hyökkäyksen virheellisesti. Tommi Kari viimeisteli 11-metrisen varmasti. Lisäosumia ei nähty, joten HJK palasi voittokantaan perjantaisen Honka-tappionsa jälkeen.

FC Lahti-HJK 1-2 (0-0)
0-1 60 min Joel Pohjanpalo
0-2 79 min Kastriot Kastrati
1-2 87 min Tommi Kari rp.

 


  • Yhteistyössä: