Riley O'Neill avasi MYPA:n maalihanat
21.2.2012 19.57.00

MYPA kaatoi Hongan

MYPA aiheutti FC Hongalle sen ensimmäiset pistemenetykset Liigacupissa, kun kouvolalaiset avasivat voitto- ja pistetilinsä 2-1 (1-0) -voitolla.

MYPA nappasi tiistaina maukkaan voiton Liigacupissa, kun se kaatoi kaikki neljä aikaisempaa peliänsä voittaneen FC Hongan maalein 2-1.

MYPA meni tauolle johtoasemassa, kun Riley O'Neill viimeisteli MYPA:n avausosuman 38. minuutilla. Ville Oksanen tarjoili hyvän pallon hyökkääjälle, joka kääntyi ja laukoi pallon yläkulmaan kovalla vedolla.

Toista puoliaikaa oli pelattu kolme minuuttia, kun MYPA meni jo kahden maalin johtoon ja tällä kertaa maalintekijänä oli Nosh A Lody. Toppari puski pallon Honka-maaliin Niko Kukan antamasta vapaapotkusta.

Honka nousi vielä mukaan voittotaisteluun, kun tauolla kentälle tullut Jussi Vasara onnistui maalinteossa.

Lopussa espoolaisjoukkue haki kovalla vauhdilla tasoitusta, mutta lähimmäksi maalintekoa pääsi MYPAn Ville Saxman, joka nosto kolahti ylärimaan.

Lisäosumia pelissä ei enää syntynyt ja näin MYPA nappasi itselleen avausvoiton tämän kauden Liigacupissa.