Dudu iski kahdesti.
11.2.2012 6.54.00

Honka nousi voittoon

FC Honka ja MYPA iskivät yhteen perjantaina Liigacupin ottelussa. Tiukka taistelu päättyi lopulta espoolaisten hyväksi, kun Honka kaatoi MYPA:n 2-1 (0-0).

Ottelun ensimmäinen puoliaika mentiin Hongan lievässä hallinnassa, mutta tekopaikat olivat melko tiukassa. Ensimmäinen paikka avautui vierasjoukkue MYPAlle, kun ottelua oli pelattu reilut viisi minuuttia. Ville Oksanen pelasi riiston jälkeen Riley O´Neillin puolittain läpi vasemmalta, mutta laukaus boksista vasemmalta meni selvästi ohi takakulman.

12. minuutilla Hongan Moshtagh Yaghoubi antoi erinomaisen syötön linjan taakse boksiin Santeri Aholalle, jonka laukaus kuitenkin epäonnistui.

Muutama minuutti myöhemmin Antti Koskinen keskitti boksiin toisessa päädyssä ja O´Neill otti pelivälineen rankkaripilkun kohdalla rinnalla alas. Dani Hatakka ehti kuitenkin viime hetkellä väliin ja esti MYPA-hyökkääjän aikeet. Hatakka loukkaantui samassa tilanteessa ja joutui jättämään kentän. Tilalle tuli Patrick Aaltonen.

Reilun puolen tunnin kohdalla Honka sai sivuvaparin vasemmalta ja Kevin Mombilo pääsi tälläämään jatkotilanteessa noin 20 metristä. Tulinen laukaus painui kuitenkin niukasti yli.

Heti toisen puoliajan alussa Mombilo vapautti Dudun puolittain läpi vasemmalta. Dudu haki ratkaisua reilusta 16 metristä, mutta laukaus meni selvästi ohi takakulman.

Honka hallitsi palloa enemmän, mutta 75. minuutilla MYPA siirtyi johtoon. Hassan Sesay antoi sivuvaparin oikealta ja Ville Oksanen jatkoi pallon päällään takakulmaan.

Tasoitusta ei kauaa tarvinnut odottaa, sillä 78. minuutilla Ilari Äijälä antoi sivuvaparin vasemmalta ja Dudu puolestaan puski pelivälineen 10 metristä verkkoon.

89. minuutilla Dudu pääsi Sampo Koskisen syötöstä nokikkain MYPA-vahti Antti Kuismalan kanssa ja sinetöi iltapäivän toisella osumallaan voiton Hongalle.

Honka on voittanut kaksi pelaamansa Liigacupin ottelua, kun taas MYPA on kärsinyt molemmissa otteluissaan tappiot.

FC Honka - MYPA 2-1 (0-0)
75. 0-1 Ville Oksanen