21.1.2012 17:04:00

JJK ja Benno Hanslian sopimukseen

Perjantaina kauden 2012 viralliset ottelut käyntiin potkaisseen JJK:n sopimusrintamalta on jälleen kerrottavana loistavia uutisia.

Seuran oma kasvatti, 18-vuotias Benno Hanslian, on solminut Kettupaitojen kanssa ammattilaissopimuksen, joka pitää äärimmäisen lupaavan laitapuolustajan JJK-perheessä vähintään vuoteen 2015 asti.

Hanslian on todellinen modernin laitapakin prototyyppi, jonka pelirohkeus ja tekninen taitotaso eivät kalpene yhdenkään huippuhyökkääjänkään rinnalla.
- Joo, kyllä minun ehdottomia vahvuuksiani on juuri pallokosketus, harhautukset, syötöt ja nousut, hymyilevä Hanslian kuittaa tuore sopimuspaperi kourassaan.

Nuorukaisella riittää myös itseluottamusta käyttää taitojaan kovissakin otteluissa. Tämänkaltainen aktiivinen ja aloitteellinen pelirohkeus yhdistettynä loistavaan tekniikkaan on yksi avainasioista joita myös maajoukkuevalmentajat arvostavat nykyjalkapallossa.
- Ehdottomana tavoitteena on saada peliaikaa miesten peleissä ja kehittyä sitä kautta entisestään. Eniten petrattavaa on varmasti tietynlaisessa pelitilannekovuudessa ja kaksinkamppailuissa, mutta silläkin sektorilla menen koko ajan eteenpäin ja motivaatio on kova, Benno lisää päättäväisesti.

Hanslianin "pahvin" myötä JJK:n edustusjoukkueella on alkavalla kaudella jo 21 pelaajasopimusta.

 


  • Yhteistyössä: