Joel Pohjanpalo viimeisteli kaksi osumaa HJK:lle.
23.1.2012 20.58.00

HJK nappasi toisen voittonsa Liigacupissa

HJK otti toisen voittonsa Liigacupissa, kun se kaatoi Talissa MYPA:n. Ottelu ratkesi HJK:n ensimmäisen puoliajan tehokkaaseen kymmenminuuttiseen, jonka aikana se teki kolme maalia. Ottelu päättyi lopulta lukemiin 4-0 (3-0).

HJK aloitti pelin vahvasti ja otti hallinnan itselleen. Ensimmäiset kunnolliset maalipaikat saivat Kastriot Kastrati sekä Mathias Lindström, mutta Kastratin laukaus painui ohi etukulman ja Lindströmin pusku kulmapotkusta kilpistyi MYPA-puolustukseen.

Pelin avausmaali syntyi puolen tunnin pelin jälkeen. Asiassa oli Joel Pohjanpalo, joka ohjasi pallon maalin edestä verkkoihin Janne Sakselan hyvästä syötöstä. Muutamaa minuuttia myöhemmin Pohjanpalo oli jälleen maalinteossa, kun hän ehti ensimmäisenä Kastratin laukauksen irtopalloon. Hyökkääjällä oli helppo työ viedä HJK 2-0-johtoon maalin edestä.

Jakson lopussa kotijoukkue HJK iski vielä kertaalleen, kun Kastrati onnistui maalinteossa. Hyökkääjä pääsi ensin puskemaan vapaasti Nikolai Alhon keskityksestä, mutta maalivahti Ville Iiskola torjui yrityksen. Pallo jäi kuitenkin torjunnan jälkeen maalin eteen ja Kastratin toinen yritys tuotti tulosta.

Toisella jaksolla peli eteni edelleen HJK:n tahdissa, mutta myös MYPA sai luotua muutaman vaarallisen maalipaikan. Jakson ainoa osuma syntyi reilun tunnin pelin jälkeen, kun Timi Lahti puski pallon Erfan Zenelin antamasta kulmapotkusta MYPA-maaliin.

Näin HJK nappasi itselleen 4-0-voiton. Antti Muurisen suojatit ovat voittaneet molemmat pelaamansa Liigacupin pelit.

20.1.2012, Talin halli
HJK-MYPA 4-0 (3-0)
30. Joel Pohjanpalo 1-0, 36. Pohjanpalo 2-0, 41. Kastriot Kastrati 3-0 68. Timi Lahti

Kokoonpanot:
HJK: Ville Wallén, Tuomas Kansikas, Timi Lahti, Erfan Zeneli, Mathias Lindström, Janne Saksela, Kastriot Kastrati, Nikolai Alho, Robin Lod (31. Antti Okkonen), Joel Pohjanpalo, Joel Perovuo

MYPA: Ville Iiskola, Hassan Sesay, Xhevdet Gela, David Ramadingaye, Antti Koskinen, Marko Selin, Tuomas Aho, Nosh A Lody, Eetu Kaipio, Tuomas Mustonen, ville Saxman

Varoitukset: David Ramadingaye (MYPA)
Erotuomari: Jari Järvinen