Berat Sadik oli heti vahvassa vireessä.
13.1.2012 19.22.00

HJK avasi Liigacupin voitolla

Liigacup käynnistyi perjantaina, kun HJK ja FC Lahti iskivät yhteen. FC Lahti pisti HJK:lle hyvin kampoihin, mutta lopulta helsinkiläiset nappasivat avausvoittonsa 3-2 (2-1) numeroin.

HJK tuli otteluun väkevästi ja iski jo kahdeksannella minuutilla. Berat Sadik pääsi puskemaan kulmasta, mutta Lahti-vahti Juha Tuomi torjui yrityksen. Liukas hyökkääjä ehti kuitenkin jatkopalloon ja viimeisteli vuoden ensimmäisen osumansa.

Sadik oli jälleen asialla 27. minuutilla. Tuomas Kansikas antoi tarkan sivuvapaapotkun oikealta, eikä Sadik epäröinyt vaan puski pallon maaliin.

FC Lahti kavensi kuitenkin pian. Jussi Länsitalo keskitti oikealta ja Tommi Kari iski ensimmäisen FC Lahti-maalinsa. Tauolle mentiin 2-1-kotijohdossa.

HJK tuli toiseen 45-minuuttiseen jälleen vahvasti. Sadik vapautti Joel Perouvuon, joka pelasi oivallisesti takaviistoon. Pallon verkon perukoille 48. minuutilla toimitti Sebastian Mannström. Lahti nousi pian jälleen maalin päähän. Konsta Hietasen keskitys tavoitti Länsitalon, joka laukoi pallon alakulmaan.

Lopussa molemmat hakivat innokkaasti lisäosumia, mutta tulokseksi jäi 3-2.

13.1.2012, Talin halli
HJK-FC Lahti 3-2 (2-1)
8. Berat Sadik 1-0, 27. Sadik 2-0, 32. Tommi Kari 2-1, 48. Sebastian Mannström 3-1, 53. Jussi Länsitalo 3-2

Kokoonpanot:
HJK: Ville Wallén, Tuomas Kansikas, Antti Okkonen (46. Joel Perovuo), Timi Lahti, Sebastian Mannström (67. Nikolai Alho), Berat Sadik (78. Kastriot Kastrati), Robin Lod, Joel Pohjanpalo (46. Akseli Pelvas), Mikko Sumusalo, Mathias Lindström, Sebastian Sorsa (58. Erfan Zeneli)

FC Lahti: Juha Tuomi, Joel Mero, Mikko Hauhia, Jukka Sinisalo (56. Ibrahim Köse), Jani Bäckman (46. Rafael), Jussi Länsitalo (76. Olli Tynkkynen), Antti Hukka (31. Jukka Veltheim), Konsta Hietanen, Matti Klinga (61. Jonne Kemppinen), Tommi Kari, Robin Saastamoinen

Varoitukset: Jani Bäckman, Joel Mero (FC Lahti)
Erotuomari: Antti Munukka