Johan Brunell vahvistaa JBK:ta loppusyksyn.
2.9.2011 7:01:00

Kolme Jaro-pelaajaa loppukauden JBK:ssa

Siirtoikkunan sulkeutuminen tarkoitti samalla sitä että myös pelaajien liike farmiseuroihin ja sieltä ylöspäin pysähtyy.

Loppukauden aikana pelaajat eivät enää näin ollen voi liikkua myöskään Jaron ja JBK:n välillä, joten Jaron valmentaja Alexei Eremenko joutui tekemään lopullisen päätöksen kuka pelaa missäkin joukkueessa.

Loppukauden ajan puolustajat Sergii Shpak, Johan Brunell ja hyökkääjä Giorgi Khidesheli pelaavat JBK:n paidassa. Näin ollen heitä ei enää tällä kaudella nähdä Jaron kokoonpanossa. Kielto ei kuitenkaan koske junioripelaajia, joten Simon Skrabb ja IIdle Elmi voivat edelleen pelata molemmissa joukkueissa. Myös maalivahdeilla on omat rajoitteensa, joten Jesse Öst voi ainakin toistaiseksi edustaa myös JBK:ta.

JBK:n valmentaja Jukka Karjalainen ottaa ilolla vastaan liigatason vahvistukset.
- Saimme oikeastaan joka paikalle pelaajan. Shpak pystyy pelaamaan puolustuksen keskustassa ja laidalla. Brunellin voi tarvittaessa nostaa keskuspuolustajan tontilta keskikentälle ja Khidesheli pystyy pelaamaan oikeastaan missä vain hyökkäyksessä. Lisäksi saimme laadullista täytettä rinkiimme, joka on erittäin kapea loukkaantumisten vuoksi, Karjalainen kertoo Jaron verkkosivuilla.

Shpak ja Khidesheli ovat viimeiset kuusi viikkoa olleet Jarosta lainalla KPV:ssä Ykkösessä. Alkukaudesta Shpak pelasi Veikkausliigassa kaksi ottelua ja Khidesheli viisi ottelua. Johan Brunellille on kertynyt tältä kaudelta neljä Veikkausliigaottelua. Kaikki kolme on nähty tällä kaudella myös JBK:n paidassa. Shpak ja Brunell ovat pukeneet mustan paidan ylleen kuusi kertaa, joissa Shpak on tehnyt kaksi maalia. Khidesheli on puolestaan paukuttanut neljä maalia kolmessa pelaamassaan ottelussa JBK:ssa.

 


  • Yhteistyössä: