Tuomas Peltosen uusi sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.
16.6.2010 14:32:00

FC Honka solmi kolme jatkosopimusta

FC Honka on solminut kolme jatkosopimusta joukkueen runkomiehistöön kuuluvien pelaajien kanssa. Maalivahti Tuomas Peltosen jatkosopimus ulottuu kauden 2012 loppuun saakka samoin kuin keskikenttämies Juuso Simpasen uusi sopimus, toppari Roope Heilala puolestaan solmi vuoden mittaisen jatkon sopimukseensa.

Honka-valmentaja Mika Lehkosuon mukaan tulevaisuuden rakentaminen hyvissä ajoin on tärkeää.
- Tärkeä asia on yhtä lailla nuoret ja vanhat, että kiinnitetään heitä tuleville vuosille, Lehkosuo kertoo.
- Se rumba tässä menee eteenpäin, eikä se oikeastaan muuta tarkoita kuin sitä, että ollaan koko ajan hyvissä ajoin miettimässä seuraavaa ja seuraavia kausia. Sitä tällainen joukkueen rakentaminen on. Koko ajan pitää miettiä missä mennään. Aina tulee vaihtuvuutta joukkueeseen, mutta sen pitää olla suunnitelmallista ja nähdä asiat jo etukäteen, Lehkosuo jatkaa.

Lehkosuo myös painottaa sitä, ettei vaihtuvuutta tule kerralla liikaa.
- Tuossa on muutama nuori ja vanhempi pelaaja, jotka on kiinnitetty muutamiksi vuosiksi eteenpäin. Joukkuetta ei tarvitse alkaa rakentamaan alusta, vaan sellainen honkalainen tapa toimia siirtyy pelaajien välityksellä pelaajalta toiselle, Lehkosuo sanoo.
- Jos tulisi liikaa vaihtuvuutta kerralla, niin ehkä valmennus joutuisi liian monelle opettamaan Hongan tapoja. Nyt se menee ehkä enemmän perintönä pelaajalta toiselle ja se on mielestäni äärettömän tärkeää.

 


  • Yhteistyössä: