Ville Saxman sai plakkariinsa ensimmäisen liigaottelunsa.
20.4.2010 19:20:00

MYPA:n Saxman iloitsi debyytistään

Ville Saxman esiintyi ensimmäisen kerran MYPA:n paidassa Veikkausliigassa, kun hän juoksi kentälle Honka –ottelun loppuhetkillä. Kakkosen FC YPA:sta MYPA:an siirtynyt Saxman iloitsi debyytistään ja toivoo, että vastuuta on tulossa jatkossa lisää.

Saxman myöntää, että ensiesiintyminen liigassa maistui makoisalle.
- Oli aika mahtava tunne päästä kentälle, vaikken hirveästi siellä ehtinyt pelatakaan. Ylivieskassa oli parhaimmillaan katsomassa se 400 ihmistä peliä ja nyt oli kuitenkin se 3000 katsojaa. Oli tosi hieno tunne, 20-vuotias keskikenttäpelaaja hehkuttaa.

Saxmanin tavoitteena on kovan työn kautta saada vastuuta lisää myös tulevaisuudessa.
- Samalla tavalla täytyy jatkaa työntekoa. Treeneissä pitää onnistua mahdollisimman hyvin ja sitten kun pääsee kentälle, pitää onnistua paremmin ja sitä kautta hiljalleen vakiinnuttaa paikka avauskokoonpanossa.

Saxman on muutenkin sopeutunut hyvin uusiin maisemiin.
- Aika pieni paikkahan tämä Myllykoski on eikä täällä oikein muuta ole kuin jalkapallo. Kouvola on tuossa vähän matkan päässä, mutta minulla ei ole autoa. Ihan hyvin olen tänne sopeutunut, Saxman valottaa.

Saxmanin ja MYPA:n kannalta harmittavasti MYPA joutui lähtemään Tapiolasta tappio niskassaan.
- Ensimmäinen puoliaika oli vielä ihan hyvännäköistä peliä, mutta sitten toisen puoliajan alkuun iski kaksi maalia. Siinä taisi olla meiltä pari virhettä ja Honka rokottaa niistä armottomasti, Saxman kertaa ottelun ratkaisuhetkiä.

MYPA:n seuraava mahdollisuus pistetilin avaamiseen on lauantaina, kun MYPA isännöi kotonaan AC Oulua. Ottelu alkaa Saviniemen jalkapallostadionilla klo 19.00.

 


  • Yhteistyössä: