Parikka oli jälleen maalinteossa.
14.2.2009 8:34:00

HJK salamamaaleilla voittoon VPS:sta

HJK aloitti pelin Vaasassa oikealla salama-alulla. 2. peliminuutilla Jarno Parikka iski pelin avausmaalin ja Medo sivalsi jo neljää minuuttia myöhemmin Klubin 2-0-johtoon.

VPS sai shokki alun. 2. minuutilla HJK käytti heti ensimmäisen paikkansa, kun Klubi hyökkäsi oikealta ja sieltä annettiin keskitys maalin edustalle. Jarno Parikka oli unohdettu vartioitta vitosen rajalle ja hän pääsi puskemaan johtomaalin.

Medon 2-0-osuma syntyi vaasalaispuolustuksen nukkuessa jälleen. Medo vapautettiin läpiajoon ja hän kiitti kunniasta sijoittaen pallon ohi Moisanderin.

Peli tasoittui HJK:n salama-alun jälkeen ja VPS otti oikeastaan pelin haltuunsa ja haki vimmatusti kavennusta. 37. minuutilla vaasalaisten painostus viimein palkittiin, kun keskitys annettiin oikealta puolelta ja Forssell sai sen suoraan jalkaansa. Petteri nosti hallitusti pallon yli Ville Wallénin.

Toisella puoliajalla mentiin vauhdilla päästä päähän ja molemmilla oli paikkansa ratkaista peli. VPS:n Lawrence Smith pääsi läpiajoon 74. minuutilla, mutta siitä ei tasoitusta syntynyt. 75. minuutilla Pekka Kainu laukoi pallon Klubin tolppaan. 77. minuutilla Sebastian Sorsa puolestaan iski pelivälineen VPS:n pystypuuhun ja 79. minuutilla Sauso pääsi puskemaan pallon vielä ylähirteen, joten molemmilla oli paikkansa kääntää ottelu itselleen. HJK käytti kuitenkin VPS:n alun uinahtelun hyväkseen ja vei voiton maalein 2-1.

VPS - HJK 1-2 (1-2)
2. Jarno Parikka 0-1, 6. Mohamed Kamara 0-2, 37. Petteri Forssell 1-2

VPS
12 Henrik Moisander
2 Jan Ahlvik
3 Smith Lawrence
4 Jussi Äijälä
6 Petteri Forssell
8 Jani Lyyski
9 Jussi Aalto (73. Tero Koskela)
19 Jan Berg
20 Rikard Lindroos (73. Jyri Hietaharju)
22 Tony Björk
25 Pekka Kainu

HJK
1 Ville Wallén
3 Mikko Hauhia
4 Mohamed Kamara
5 Jukka Sauso
6 Cheyne Fowler
9 Sebastian Sorsa
13 Pyry Kärkkäinen
14 Valeri Popovits (85. Juhani Ojala)
16 Jarno Parikka (66. Tuomas Kansikas)
20 Jukka Raitala
21 Petri Oravainen (46. Akseli Pelvas)

Varoitukset: Petri Oravainen (HJK), Jan Ahlvik (VPS), Sebastian Sorsa (HJK)
Erotuomari: Toni Pohjoismäki

 


  • Yhteistyössä: