Samba, Gilmour ja Ishaka ovat nyt Hakan miehiä.
9.8.2008 12:08:00

Samba, Gilmour ja Ishaka sopimukseen Hakan kanssa

Englantilaiskärki Cherno Samba, 23, skotlantilainen keskikenttäpelaaja Brian Gilmour, 21, ja nigerialainen keskikenttäpelaaja Abdullahi Ishaka, 24, ovat allekirjoittaneet FC Hakan kanssa kauden 2009 loppuun asti kestävän sopimuksen.

Sambaa pidettiin muutama vuosi sitten Brittein saarten lahjakkaimpana  nuorena jalkapalloilijana ja hänellä on tilillään tukku poikien maaotteluita Englannin paidassa.

Viimeksi Queen of the Southia edustanut Gilmour on pelannut myös Glasgow Rangersin organisaatiossa  ja edustanut Skotlantia alle 19-vuotiaiden EM-lopputurnauksessa sekä alle 20-vuotiaiden MM-lopputurnauksessa.

Ishaka kuului aikoinaan maansa alle 17-vuotiaiden maajoukkueeseen ja siirtyi jo nuorella iällä Turkkiin. Viimeiset vuodet Ishaka pelasi Albaniassa, viimeksi KS Besanin joukkueessa.

Gilmour ja Samba ovat edustuskelpoisia jo sunnuntaina, kun valkeakoskelaiset kohtaavat Veikkausliigan kärkikamppailussa FC Interin. Ishaka matkusti käymään kotimaassaan ja palaa Valkeakoskelle alkuviikosta.

Yksi näistä  kolmesta pelaajasta voidaan nimetä FC Hakan UEFA-cupin joukkueeseen tanskalaista Bröndbytä vastaan. Haka kohtaa Bröndbyn ensimmäisen kerran tulevana torstaina Tehtaan kentällä.

 


  • Yhteistyössä: