Valmentaja Mika Laurikainen sai uuden kortin pelaajapakkaansa
7.8.2008 22:48:00

Jordan Simpson sopimukseen Jaron kanssa

Viime torstaista asti FF Jaron mukana harjoitellut australialaispelaaja Jordan Simpson on allekirjoittanut torstaina seuran kanssa loppukauden kestävän sopimuksen.

Peräti 194-senttinen hyökkäävä keskikenttäpelaaja on edustanut urallaan mm. sveitsiläistä Young Boysia, ja ennen Pietarsaareen tuloaan hän oli Borussia Mönchengladbachin testissä.

Simpson itse on tyytyväinen päästessään Jaron mukaan loppukaudeksi.
- Olen tyytyväinen päästessäni tänne ja toivottavasti paperit saadaan kuntoon, jotta voisin pelata jo sunnuntaina MyPaa vastaan. Sen jälkeen yritän päästä aloituskokoonpanoon ja pelata mahdollisimman hyvin, Simpson sanoo.
- Tämä on erilainen paikka mihin olen tottunut. Ihmiset ovat mahtavia, meillä on hyvä joukkue ja erittäin mahtava joukkuehenki. Uskon vahvasti nauttivani täällä.

Australialainen on yllättynyt joukkueen hengestä ja sanoo nauttivansa ilmapiiristä, joka Jarossa tällä hetkellä on.
- Suurin syy päätökseeni jäädä tänne oli yksinkertaisesti ihmiset seurassa ja pelaajat joukkueessa. Täällä on mahtava ilmapiiri ja kaikki ovat tasavertaisia keskenään. Olen nähnyt mikä tilanne täällä seurassa on ja kuinka kausi on ollut loukkaantumisten takia joukkueelle vaikea, Sydneystä kotoisin oleva pelaaja toteaa.

Simpson oli joukkueen mukana jo viime sunnuntaina vierasottelussa Espoossa. Hän näki Jaron pelissä lopputuloksesta huolimatta paljon positiivista.
- Varsinkin viime sunnuntaina ollessani joukkueen mukana Espoossa tilanne oli vaikea kun meillä oli vain 12 pelaajaa mukana. Seuralla on kuitenkin kova tahto päästä eteenpäin ja toivottavasti saamme vielä muutaman pelaajan lisää rinkiin, Simpson pohtii.
- Pelasimme Espoossa hyvin vaikeista lähtökohdista huolimatta. Olimme tasaisesti pelissä mukana ja lopulta se oli vain pienestä kiinni, että emme saaneet pisteitä ottelussa.

Jaron osalta Veikkausliiga jatkuu ensi sunnuntaina, kun MyPa saapuu vierailulle Pietarsaaren keskuskentälle.

 


  • Yhteistyössä: