Kalle Rönkön paluuajankohdasta ei ole vielä tietoa
6.8.2008 21:32:00

RoPS täydensi maalivahtiosastoaan

Rovaniemen Palloseura vahvisti maalivahtiosastoaan tekemällä loppukauden mittaisen sopimuksen FC Lynxiä edustaneen 20-vuotiaan Kari-Pekka Syväjärven kanssa. Molarihankinta tuli aiheelliseksi Kalle Rönkön loukattua peukalonsa.

Syväjärvi on pelannut tällä kaudella Kolmosessa, mutta viime vuonna hän hankki Lynxin mukana kokemusta myös Kakkosesta. Nuori maalivahti on tervetullut apu RoPSille, sillä ykköstorjuja Rönkön käsivamman toipumisaika on vielä avoin, ja tolppien väliin on ollut tarjolla vain yksi mies,  Nickolay Pavlenko.

- Syväjärvi on nuori ja lupaava maalivahti. Nyt hänellä on hyvä tilaisuus antaa näyttöjä harjoituksissamme ja mahdollisesti pelata Veikkausliigaotteluita, RoPSin toimitusjohtaja Jouko Kiistala kertoo.

Lynx ei asettunut vastustamaan pelaajansa siirtoa Veikkausliigaan.

- Meille on aina iloinen asia, jos nuorilla pelaajillamme on mahdollisuus siirtyä korkeammalle tasolle ja kehittyä siellä edelleen. Haluamme näin osaltamme tukea rovaniemeläistä huippujalkapalloa, Lynxin edustusjoukkueen joukkueenjohtaja ja johtokunnan jäsen Tapio Koski toteaa.

Syväjärvi on RoPSin mukana jo tulevan viikonlopun kotiottelussa FC Honkaa vastaan.

 


  • Yhteistyössä: