3.12.2007 17:02:00

KuPS ja Sesay pelaajasopimukseen

KuPS vahvistaa joukkuettaan nopealla ja taitavalla laitahyökkääjällä. KuPS ja sierraleonelainen hyökkääjä Hassan Sesay ovat allekirjoittaneet pelaajasopimuksen, joka ulottuu kauden 2008 loppuun saakka.

Sesay siirtyy Kuopioon helsinkiläisen Atlantis FC:n riveistä. 20-vuotias hyökkääjä pelasi päättyneellä sarjakaudella 21 Ykkösen ottelua Atlantiksen paidassa ja viimeisteli kolme maalia. Hän pelasi kaudella 2006 Klubi 04:n riveissä.

Sesay saapuu Kuopioon tammikuun alussa ja liittyy kuopiolaisjoukkueen harjoitusvahvuuteen tammikuun 7. päivänä, jolloin uusi harjoituskausi alkaa. 173-senttinen ja 70-kiloinen pelaaja pystyy pelaamaan niin laitahyökkääjänä kuin laitapuolustajanakin.
- Hassan on taitava vasenjalkainen vasemman laidan pelaaja. Me olemme hakeneet nopeaa vasenjalkaista pelaajaa ja me olemme seuranneet Hassania Ykkösessä tällä kaudella. Hän oli meillä myös testattavana sarjakauden päättymisen jälkeen, KuPS:n urheilutoimenjohtaja Esa Pekonen kertoo.

Sesay pelasi Sierra Leonen U17-maajoukkueen riveissä ikäluokan MM-kisoissa, jotka järjestettiin 2003 Suomessa. Sesay pelasi turnauksessa kaikki kolme MM-kisaottelua Sierra Leonen paidassa.

 


  • Yhteistyössä: