Janne Henriksson oli päättyneellä kaudella kotkalaisten luottomiehiä. (Kuva: Juha Tamminen)
23.11.2007 19:05:00

Henriksson ja Länsimies jatkavat KooTeePeessä

Maalivahti Janne Henriksson ja toppari Erkka Länsimies ovat solmineet jatkosopimukset FC KooTeePeen kanssa. Henrikssonin sopimus ei kuitenkaan astu voimaan vielä.

Henriksson matkustaa sunnuntaina vielä Hollantiin pääsarjajoukkue SC Heerenveenin testiin. Mikäli testimatkan jälkeen Henrikssonille ei tarjota sopimusta ulkomailta, Janne jatkaa KooTeePeessä kaksivuotisella sopimuksella.
 
Viime kaudella Henriksson pelasi kaikki 26 Veikkausliigaottelua FC KooTeePeen maalinsuulla ja oli muutenkin joukkueen runkopelaajia. Kaikkiaan 26-vuotiaalla Henrikssonilla on 84 Veikkausliigaottelua tilillään ja niitä on kertynyt kahden Kotkan kauden lisäksi Tornion Pallo -47:n ja Vaasan Palloseuran riveistä.
- Mikäli en saa mahdollisuutta ulkomailta, pelit jatkuvat tutuissa ympäristössä Kotkassa kahden seuraavan kauden ajan. Tommi Kautosen valitseminen KooTeePeen ensi kauden päävalmentajaksi vaikutti suuresti jäämiseeni Kotkaan, sanoo Henriksson.
 
Toppari Erkka Länsimies on tehnyt niinikään kahden vuoden jatkosopimuksen KooTeePeen kanssa. Viime kaudella Jussi Kinnaslammen ja Jarno Tuunaisen varjoon jäänyt topparilupaus haki peliaikaa loppukaudesta Kakkosen Lohjan Pallosta. Täydet peliminuutit Kakkosessa tekivät hyvää pelituntumalle ja ensi kaudelle Erkka onkin valmis taistelemaan KooTeePeen topparin tontista. Ainoan Veikkausliigaottelunsa 21-vuotias Länsimies on pelannut kaudella 2005.

 


  • Yhteistyössä: