"Tare" pitää Liigacupia tärkeänä AC Oululle.
26.1.2007 7:11:00

Tarmo Koivuranta viihtyy Oulussa

Tornion Pallo-47:n punapaidan AC Oulun sinipaitaan vaihtanut Tarmo Koivuranta viihtyy uudessa kotikaupungissaan.

Keskikenttämies on pelannut urallaan 59 liigaottelua, mutta varsinainen läpimurto liigaviheriöillä on vielä tekemättä. Koivurannan mukaan AC Oulussa mennään tällä hetkellä kovaa.
– Olemme harjoituksissa todella paljon pallon kanssa, mikä sopii minulle. Treenit ovat fyysisesti kovia, mutta teemme siitä huolimatta harjoituksia pallon kanssa. Treeneissä on hyvä rytmi ja ne ovat riittävän kovia, kuten tammikuussa pitääkin, Koivuranta miettii.
– Meillä on innokas porukka, joka on sekoitus nuoria ja motivoituneita pelaajia sekä kokeneita ja motivoituneita pelaajia. Harjoituksissa on todella positiivinen ja hyvä henki sekä kova tekemisen meininki, hän jatkaa.

Torniosta Ouluun muuttanut pelimies on sopeutunut tervakaupunkiin hyvin ja uudet joukkuekaverit alkavat olla tuttuja myös kentän ulkopuolella. Kaupunkielämään Koivuranta ei ole vielä ehtinyt tutustua.
– Minut on otettu Oulussa todella hyvin vastaan ja kaikki vaikuttaa hyvältä. Kaupungista on vielä vaikea sanoa, koska en ole paljon muualla kerinnyt olla kuin Ouluhallilla, Koivuranta naurahtaa.

Koivuranta kokee ennen kauden alkua pelattavan, sarjamuotoisen Liigacupin mielekkäämpänä rupeamana kuin yksittäiset harjoitusottelut. AC Oulu pelaa ennen helmikuun lopussa alkavaa Liigacupia kaksi harjoitusottelua Kokkolassa KPV:tä ja GBK:ta vastaan.
– Liigacup on hyvä juttu joukkueelle. Saamme tuntumaa muista joukkueista ja näemme, missä mennään. Totta kai tuloksista pelataan, mutta liikaa ei kannata tuijottaa tuloksia, sillä Liigacupin voittaja ei saa mitään eikä häviäjä tipu minnekään, Koivuranta pohtii.

Keskikenttämies luonnehtii AC Oulun joukkuetta innokkaaksi ja hän uskoo, että oululaisten pelityyli tulee yllättämään monet liigajoukkueet tulevalla kaudella.
– Tulemme esittämään pelaavaa ja innokasta jalkapalloa maatapitkin. Meillä on varmasti myös omalaatuinen pelityyli, joka tulee yllättämään monet vastustajat. Meillä on paljon nälkäisiä pelaajia, jotka eivät ole vielä lyöneet itseään läpi liigassa, Koivuranta sanoo.

 


  • Yhteistyössä: