Herkku jättää liigakentät.
30.8.2006 17:04:00

Vuorinen Hongasta Fredrikstadiin

Veikkausliigan maalintekijätilaston ykkösmies FC Hongan Hermanni Vuorinen siirtyy Norjan pääsarjaseuran Fredrikstadin riveihin 3,5-vuotisella sopimuksella.

Vuorinen matkasi Norjaan sunnuntaina ja palasi tiistaina sopimuspaperi taskussaan kotimaahan. Uuteen seuraansa hän liittyy sunnuntaisen U21-Em-karsintaottelun jälkeen. Myös seurojen välillä sopimukseen päästiin pikavauhtia.
- Ensimmäinen yhteydenotto tuli lauantaina kello 14.00, toimitusjohtaja Jouko Pakarinen kertoi.

Siirtosummaa Honka ei paljastanut, mutta sitä kuvataan kuitenkin merkittäväksi.
- Tämä antaa meille turvaa tuleviksi kausiksi, vaikka talous vakaalla pohjalla onkin, Pakarisen virkaveli Jouko Harjunpää kuvaa.

Vuorinen itse lähtee Norjaan varovaisen odottavalla mielellä. Loppukaudelle ei vielä suuria tavoitteita ole.
- Vähitellen on tarkoitus päästä sisään joukkueeseen, suuria tulostavoitteita loppukaudelle ei ole, Vuorine kertoi.
- Kuulin kaksi vuorokautta sitten, että Fredrikstad olisi oikeasti kiinnostunut ja asialla oli kiire. Siellä minut otettiin todella hyvin ja ystävällisesti vastaan. Uskon, että tämä on hyvä ratkaisu, vaikka toki Hongassa jatkaminenkin olisi ollut hyvä vaihtoehto. 

Hongan toimitusjohtajien mukaan Vuoriselle ei olla hankkimassa korvaajaa, vaan joukkueesta löytyy mitat täyttäviä hyökkääjiä omasta takaa.
- Peke Huuhtanen, Pekka Sihvola ja Jami Puustinen ovat pelaajia, jotka saavat nyt tilaisuutensa, Harjunpää luettelee.

21-vuotias Vuorinen on ennen Honkaa pelannut Veikkausliigaa myös FC Jazzin ja AC Allianssin riveissä. Kaikkiaan liigaotteluita tilille on kertynyt 26 ja niissä osumia on syntynyt 17.

 


  • Yhteistyössä: