Jami Puustinen on hyvässä vireessä MM-kisojen alla.
8.8.2003 8:31:00

Vintiöillä voitokas kenraaliharjoitus

Alle 17-vuotiaiden maajoukkue otti arvokkaan voiton viimeisessä harjoitusottelussaan ennen keskiviikkona 13.8. alkavaa ikäluokan MM-lopputurnausta.

Jyrki Heliskosken valmentama joukkue kaatoi hallitsevan Aasian mestarin Etelä-Korean 3-2 (1-1) Kauniaisissa. Ottelu oli yleisöltä suljettu vieraiden toivomuksesta.

Suomen peli sujui ajoittain erittäin mallikkaasti. Avaavat syötöt löysivät tiensä perille ja vastustajan puolustus oli jatkuvasti vaikeuksissa. Ilahduttavinta oli kuitenkin maalien jakaantuminen kolmelle eri hyökkääjälle. Jarno Parikka (HJK), Tomi Petrescu (Leicester City FC) ja Jami Puustinen (FC Espoo) onnistuivat kukin vuorollaan. Puustinen jatkoi oivallista maaliputkeaan, joka on kestänyt nyt jo yhdeksän ottelun ajan. Tuona aikana Manchester Unitedin havittelema nuorukainen on osunut huimat 11 kertaa.

Vintiö-maajoukkue esiintyy yleisölle seuraavan kerran ensi viikon keskiviikkona 13.8., kun joukkue kohtaa historialllisessa MM-avauksessa Kiinan kello 17.30 Finnair Stadiumilla. Lippuja tapahtumaan on vielä saatavilla, ja Vintiöt tarvitsevatkin yleisön tukea hyvästä kenraaliharjoituksesta huolimatta.
- Menestykseen tarvitaan kannustava ilmapiiri, joka syntyy joukkuehengestä ja yleisön tuesta. Toivottavasti ihmiset löytävät tiensä katsomoon jo avausottelussa, sillä nämä kisat ovat jalkapalloa iloisimmillaan, valmentaja Jyrki Helikoski puntaroi Etelä-Korea-ottelun jälkeen.

 


  • Yhteistyössä: