Demba Savage osui kahdesti.
8.2.2013 21.03.00

HJK iski neljästi Honkaa vastaan

HJK ratkaisi Liigacupin ottelun Honkaa vastaan jo ensimmäisellä puoliajalla. Lopulta Demba Savagen kaksi maalia sekä Erfan Zenelin ja Akseli Pelvaksen osumat siivittivät helsinkiläiset 4-0 (3-0) -voittoon.

HJK meni menojaan jo ensimmäisellä puoliajalla. Ensimmäinen maali syntyi jo yhdeksännellä minuutilla Zenelin toimesta. Esityön avausmaaliin teki Savage.

HJK paine tuotti toisen onnistumisen 35. minuutilla. Nyt onnistuja oli Savage ja syöttömerkinnän sai itselleen Sebastian Mannström.

Vain neljä minuuttia edellisestä ja pallo oli kolmannen kerran Tuomas Peltosen selän takana. Maalin viimeisteli Pelvas.

Toisella puoliajalla Hongan tilanne tukaloitui entisestään, kun Lum Rexhepi katseli punaista korttia. HJK hyödynsi ylivoimansa vielä yhdellä maalilla. Sen teki Nikolai Alhon syötöstä Savage.