Skrabb onnistui maalinteossa.
15.2.2012 20.47.00

Jaro kaatoi JJK:n Liigacupissa

Jaro kaatoi keskiviikkona kotikentällään Liigacupin ottelussa JJK:n maalein 3-2 (1-1). Jaron osumat iskivät Papa Niang, Simon Skrabb sekä Mattias Wargh. JJK:n maaleista vastasivat Tamás Gruborovics sekä Lasse Linjala.

Ottelun alku oli hermostunutta. Molemmilla joukkueilla pallo poltti jalassa ja kentällä nähtiin useita harhasyöttöjä molemmilta joukkueilta. Maalipaikkoihin oli myös vaikea luoda. JJK laittoi pallon sisään ensimmäisen kerran vartin jälkeen, mutta se hylättiin paitsiona.

JJK siirtyi johtoon 29. minuutin kohdalla, kun Tamás Gruborovics onnistui maalinteossa rangaistuspotkusta.

Jaro tuli kuitenkin tasoihin vain viisi minuuttia myöhemmin. Markus Kronholm pelasi pallon syvälle Jussi Aallolle, joka upealla kikalla löysi Ilya Vaganovin keskeltä. Venäläispuolustajan yrityksen maalissa pelannut Ville Viljala torjui, mutta paluupallon iski varmasti sisään Papa Niang.

Jaro aloitti toisen puoliajan vahvasti. Lähes 50 minuuttia oli pelattu, kun Mattias Wargh keskitti oikealta. Vaihdosta puoliajalla sisään tullut testipelaaja Jordan Seabrook ei aivan yltänyt palloon, mutta takatolpalla päivysti niin ikään puoliajalla sisään tullut Simon Skrabb, joka puski kotijoukkueen 2-1 johtoon.

Kymmenen minuuttia tästä ja kotiyleisöä huudatettiin jälleen. Upean kulmakuvion päätteeksi Mattias Wargh iski oman paluupallonsa täysillä maalin kattoon ja peli oli 3-1.

JJK:n lopullinen rynnistys alkoi vartti ennen loppua. Ensin ratkaisua haki Antto Tapaninen, mutta kova laukaus painui yli maalin. Paria minuuttia myöhemmin Gruborovicsin laukaus meni vain senttejä ohi takakulman.  Vieraiden kavennus nähtiin viisi minuuttia ennen loppua. Pitkä pallo JJK:n puolelta lähetti vapautti Lasse Linjalan karkumatkalle, joka sijoitti lukemiksi 3-2.

JJK haki tasoitusta loppuun asti, eikä se kauaksi jäänyt. Ensin Wusu pääsi koittamaan Virtasen laukauksen jälkeen, mutta ohjaus läheltä meni ohi. Yliajalla Virtasen keskitys löysi keskeltä jälleen Wusun, mutta miehen pusku jäi Östin syliin. Tätä lähemmäksi JJK ei päässyt, joten loppulukemiksi merkittiin Jaron 3-2-voitto.