27.1.2012 18.24.00

TPS kaatoi Interin Liigacupissa

TPS vei vuoden ensimmäisen Turun paikallisottelun, kun se kaatoi FC Interin Liigacupin ottelussa 1-0 (0-0)-lukemin. Ottelun ainokaisen laukoi Aleksi Ristola.

Javenture-Areenalla pelattu Turun paikallistaisto oli alusta asti vauhdikas. Tilanteita nähtiin molemmissa päissä. Kotijoukkueena toiminut FC Inter sai tukun erikoistilanteita, joista moneen päineen pääsi ensimmäisenä kymppipaitaa kantanut Irakli Sirbiladze. TPS loi vaarallisimmat paikkansa nopeilla hyökkäyksillä. Avauspuoliajalla ei kuitenkaan maaleja nähty.

59. minuutilla Sami Rähmönen heitti korkean keskityksen oikealta kohti takatolppaa. Aleksi Ristola sai pallon ja iski sen voimalla muutaman kosketuksen jälkeen maalin kattoon. Ristola oli tullut ensimmäistä kertaa virallisessa ottelussa kentälle TPS-paidassa vain kolme minuuttia aiemmin.

Molemmat joukkueet lisäosumia loppuun asti, mutta tulokseksi jäi 1-0.