Mason Trafford jatkaa IFK-paidassa.
24.11.2010 19:34:00

Trafford ja Wicks sopimuksiin IFK:n kanssa

IFK Mariehamnin joukkue kaudelle 2011 rakentuu hyvää vauhtia. Seura on solminut sopimukset maalivahti Josh Wicksin ja jo kaudelta 2010 tutun topparin Mason Traffordin kanssa.

Trafford toi kaivattua jykevyyttä IFK:n takalinjoille liityttyään joukkueeseen kauden ratkaisuotteluitten kynnyksellä ja nyt kanadalaisen kanssa on solmittu kahden vuoden jatkosopimus.
- Mason on hyvä toppari, joka tuo luonnetta puolustuspelaamiseen ja sen lisäksi hän on todellinen johtohahmo ja voittajatyyppi, joka auttaa muuta joukkuetta vielä parempiin suorituksiin. Tämän takia näimme tärkeänä saada pidettyä Mason joukkueessa myös jatkossa, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson toteaa seuran verkkosivuilla.

27-vuotias amerikkalaismaalivahti Wicks puolestaan hankittiin Willis Ochiengin jätettyä seuran kauden 2010 jälkeen.
- Joshissa olemme onnistuneet löytämään hyvän korvaajan Willisille. Hänellä on kokemusta pelaamisesta ylimmällä sarjatasolla USA:ssa ja uskomme, että hän sopeutuu hyvin tänne, Mattson sanoo.

Mattssonin mukaan ensisijainen tavoite on saada puolustuspää kokoon ensi kaudeksi. Johannes Nordströmille on tehty sopimustarjous ja viime kauden puolustajista neuvottelut ovat pitkällä myös Patrik Rikaman ja Joe Funicellon kanssa.

 


  • Yhteistyössä: