Jani Lauretsalo on saanut lisää vastuuta. (Kuva: Juha Tamminen)
17.9.2007 10:13:00

Jani Lauretsalo vahvasti tulossa

FC KooTeePee on tunnettu hyvänä alustana nuorten pelaajien nousulle Veikkausliigan tähtitaivaalle. Keskikenttämies Jani Lauretsalo on hyvä esimerkki vahvasti liigaeliittiin tuloaan tekevästä pelaajasta.

Syyskuun 17. päivänä 22 vuotta täyttävällä Lauretsalolla oli ennen kauden alkua tilillään vasta viisi Veikkausliigaottelua. Nyt määrä on jo miltei kolminkertaistunut, mutta täysin tyytyväinen keskikenttämies ei kauteen ole etenkään kevään osalta.
- Alkukaudesta peliaikaa ei tullut ja siihen ei voi olla tyytyväinen. Nyt olen saanut peliaikaa ja vastuuta. Olen pelannut keskikentän keskellä ja hiukan enemmän alempana. Se tuntuu omimmalta paikalta, Lauretsalo sanoo.

Lauretsalo tietää mainiosti, että ilmaiseksi peliaikaa ei ole tarjolla. Kotkalaisillakin on vaihtoehtoja keskikentän keskustaan ja minuutteja irtoaa vain hyvien esitysten myötä. Näitä Lauretsalo on nyt saanut alle.
- Paikalla on kova kilpailu. Meillä taitaa olla neljä pelaajaa sille paikalle. Toivon jatkossakin saavani hyviä minuutteja ja peliesitystä voi aina parantaa.

Peliajan lisääntyminen ja hyvät otteet syksyllä nostavat luonnollisesti pelaajan osakkeita ensi kauttakin ajatellen. Missä Lauretsalo pelaa kaudella 2008, on vielä avoinna, mutta liigakentillä mies näillä näkymin joka tapauksessa nähdään.
- Sopimukseni loppuu tähän kauteen ja vielä on pari viimeistä kuukautta sitä jäljellä. Ensi kauden tavoite olisi vakiinnuttaa pelipaikka Veikkausliigassa.

Nykyinen seura FC KooTeePee on varmasti vahva vaihtoehto jatkossakin. Lauretsalon juuret ovat syvällä Kymenlaakson maaperässä.
- Olen peruskymiläinen kuten täällä sanotaan. Pelasin nuorempana Karhulan ja Kotkan joukkueissa PeKassa ja KTP:ssä, Lauretsalo toteaa.

 


  • Yhteistyössä: