17.2.2015 19:35:00

SJK ja Bahrudin Atajic sopimukseen

Ruotsalainen Bahrudin Atajic ja SJK solmivat vuoden pelaajasopimuksen, jossa on optio seuraavasta vuodesta. 21-vuotias Atajic on pelipaikaltaan hyökkääjä ja hän pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla sekä kymppipaikalla hyökkäyksen alapuolella.

Bosnialaisjuuret omaava, mutta Ruotsissa syntynyt Atajic, on alunperin Malmö FF:n kasvatti. Hän siirtyi kuitenkin jo 16-vuotiaana Skotlannin suurseura Glasgow Celticiin. Celticissä hän pelasi pääosin nuorisojoukkueissa mutta pelejä Skotlannin pääsarjassakin kertyi neljä. Näissä syntyi myös yksi maali. Atajic purki sopimuksensa Celticin kanssa viime vuoden syyskuussa. 

Atajic edustaa Ruotsin kansalaisuudestaan huolimatta Bosnia ja Hertsegovinan U21-maajoukkuetta, sillä hänen vanhempansa ovat kotoisin sieltä. 

- Koen että tämä on hyvä paikka näyttää ja aloittaa aikuisten tasolla. Haluan tehdä maaleja ja auttaa joukkuetta saamaan paras mahdollinen lopputulos. Mahdollisesti voittaa liiga sekä päästä pitkälle Euroopassa. Tiedän että SJK:lla oli hyvä kausi viime vuonna ja koko joukkue haluaa mennä eteenpäin myös tällä hetkellä, kommentoi Bahrudin Atajic SJK:n sivuilla.
 
- Juttelin myös Teemu Pukin kanssa, jonka tunnen hyvin Celticin ajoilta ja jolla on lapsuudenystävä SJK:ssa ennestään (Laaksonen) Ja hän kehui seuraa minulle, Atajic jatkaa.

Sopimuksen myötä SJK:lla on kasassa 23 pelaajasopimusta ensi kaudelle.

 


  • Yhteistyössä: