Morrissey teki pitkän sopimuksen VPS:n kanssa.
3.7.2013 13:09:00

Morrissey palaa Vepsun riveihin

Vaasan Palloseura on tehnyt kauden 2015 loppuun saakka kestävän sopimuksen hyökkääjä Steven Morrisseyn kanssa. Jamaikalainen saapuu takaisin Vepsuun Tanskan pääsarjajoukkue Silkeborg IF:stä. Kansainvälisen siirtoikkunan vuoksi Morrissey on edustuskelpoinen VPS:ssä 6.8.2013.

Morrissey saapui VPS:ään ensimmäistä kertaa vuonna 2011, jolloin hän teki pelaamissaan 11 ottelussa neljä maalia. Hyökkääjä löi toden teolla läpi viime kaudella tehtyään 28 ottelussa peräti 15 maalia, ollen sitä myötä Veikkausliigan kolmanneksi paras maalintekijä.

VPS:stä miehen tie vei viime kauden jälkeen Silkeborgiin, missä hän kärsi loukkaantumisesta ja pelasi pääasiassa seuran kakkosjoukkueen mukana. Vepsu oli lähellä päästä sopimukseen pelaajan kanssa jo huhtikuussa, mutta siirto kariutui viime hetkillä. Nyt kuitenkin pelaaja on vapaa palaamaan raitapaitaan loppukaudeksi.

- Olen todella iloinen palatessani takaisin Vaasaan ja VPS:ään. Olen asunut lähes koko elämäni Jamaikalla, mutta minulla on nyt uusi koti Vaasassa. Minulla on täällä perhe ja paljon ystäviä, Morrissey toteaa Vepsun verkkosivuilla.

Pelaaja aikoo kuluvan kuun ajan harjoitella ahkerasti ja tutustua uusiin joukkuekavereihinsa. Tarkoituksena hänellä on olla valmiina auttamaan VPS:ää loppukauden aikana.

- Aion nyt saada itseni kuntoon ollakseni valmis elokuussa. Tarkoituksenani on auttaa joukkuetta mahdollisimman hyvin ja tehdä myös muutama maali jäljellä olevien pelien aikana. Toivottavasti saavuttaisimme sijoituksen kolmen parhaan joukkoon niin tällä kaudella kuin myös tulevilla kausilla. Liigan voittaminen joskus tulevaisuudessa olisi myös hienoa, hyökkääjä painottaa.

 


  • Yhteistyössä: