23.10.2012 11:41:00

Diego Assis ja IFK sopimukseen

IFK Mariehamn on tehnyt ensimmäisen hankintansa kautta 2013 varten, kun testissä käyneen Diego Assisin kanssa allekirjoitettiin kaksivuotinen sopimus.

Kausi on vielä kesken, mutta IFK-johto rakentaa samalla täyttä päätä jo tulevaa kautta. 25-vuotias Assis on ”Grönvittin” ensimmäinen uusi hankinta. Keskikenttämies muuttaa vaimonsa ja lapsensa kanssa Ahvenanmaalle vuodenvaihteessa.
- Diegohan oli täällä testissä pari viikkoa sitten ja teki meihin vaikutuksen. Hän on juoksuvoimainen ja erittäin tekninen keskikenttäpelaaja, joka toivon mukaan täydentää hyvin ryhmää. Hänen tyyppistään pelaajaa meillä ei ole tämän kauden ryhmässä ollut, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

Brasilialainen Assis on pelannut viimeksi Ruotsin 2. divisioonan Assi IF:ssä, jossa hän päättyneellä kaudella viimeisteli kuusi maalia.
- Toivomme löytäneemme Diegossa todella hyvän pelintekijän. Hän esiintyi hyvin testipelissä ja toivon mukaan vielä parantaa päästyään hyvin sisälle ryhmään ja totuttuaan liigarytmiin, Mattsson lisää.

 


  • Yhteistyössä: