16.8.2012 8:08:00

Marco Mansosta MYPAn toiminnanjohtaja

Marco Manso on kutsuttu MYPAn toiminnanjohtajaksi. Manso siirtyy tehtävään MYPAn urheilukehityspäällikön tehtävistä.

Muutoksen myötä Manson tehtävänkuva laajenee ja tulee sisältämään seuran operatiivisen johtamisen kokonaisuudessaan.

MYPAn puheenjohtaja Seppo Mäkinen on tyytyväinen.
- Marco on osoittautunut aikaisemmissa tehtävissään – pelaajana ja urheilukehityspäällikkönä – erittäin tunnolliseksi ja osaavaksi. Marco on positiivinen ja aktiivinen seuratoimija. Hänen työpanoksensa tulee olemaan ensiarvoisen tärkeä MYPAlle seuraavien haasteellisten vuosien aikana. Marco on Mypalainen isolla M-kirjaimella.

MYPAan pelaajaksi jo vuonna 1999 tullut Manso on toiminut urheilukehityspäällikkönä vuodesta 2007, jolloin hän lopetti pelaajauransa.
- Siirryn toiminnanjohtajaksi hyvillä mielin. Se on vaativa paikka, mutta myös palkitseva. On ilo ja kunnia tarttua tähän haasteeseen tietäen, että seurajohto luottaa minuun täysin.
- Vaikka toiminnanjohtajan vastuualue on laajempi, tyylini ei silti muutu. Jalkapalloilussa kukaan ei pärjää yksin, vaan hyvä joukkuepeli on ehdottoman tärkeää, niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Pyrimme rakentamaan tehokkaan tiimin tulevaisuutta varten, Marco Manso sanoo.

Marco haluaa myös jatkaa MYPAn pyrkimyksiä nousta koko Kouvolan seuraksi.
- Toivon, että saamme tukea jokaiselta täällä asuvalta ja jotta Kymenlaaksossa olisi MYPAn myötä edes yksi Veikkausliigajoukkue, siihen tarvitaan kaikkien apua, Manso sanoo.

 


  • Yhteistyössä: