Janne Sakselan tähtäin on korkealla.
11.8.2012 10:44:00

Saksela hakee JJK:sta läpilyöntiä

JJK-paitaan ainakin syyskuun asti ulottuvalla lainasopimuksella HJK:sta siirtynyt Janne Saksela itse on tyytyväinen lainapestiinsä.

HJK:n kasvatti, mutta PK-35:n riveissä itsensä miesten tasolla läpi lyönyt nuori puolustaja siirtyi viime talvena takaisin HJK:hon, mutta mestarijoukkueessa peliaika ja näytönpaikat ovat olleet kortilla.
- Nilkasta meni nivelsiteet talvella pariinkin kertaan ja nuo loukkaantumiset sitten haittasivat kauteen valmistautumista. Nyt liigassa ei ole oikein tullut kunnon näyttömahdollisuuksia, joten tämä tilaisuus oli oikein tervetullut, Saksela kiittelee JJK:n verkkosivuilla.
- Juttelin ensin Martsin kanssa ja tulin sitten tänne pariksi päiväksi testiin. Nyt sitten olen tämän kuun täällä lainalla ja sen jälkeen katsotaan, mitä mieltä ollaan puolin ja toisin.

Lainaseurastaan Saksela sai heti positiivisen kuvan.
- Ensifiilikset on todella hyvät. Joukkueessa on hyvä, avoin ilmapiiri, jonne oli todella helppo mennä heti mukaan. Ylipäänsä koko seurassa vaikuttaa olevan hyvä ilmapiiri.
- Tuntuu, että täällä kaikki pyrkivät jatkuvasti kehittymään, se vaikuttaa todella hyvältä.

Pelipaikaltaan Saksela on oikean laidan pelaaja, jonka pelipaikka on ajan mittaan muuttunut laidalta puolustukseen.
- Pelasin keskikentän laidalla, kunnes maajoukkueessa minut siirrettiin pakiksi – sen jälkeen en juuri olekaan keskikentällä enää pelannut, Saksela toteaa.

Saksela onkin tuttu nimi poikamaajoukkueista, vyöllä on parikymmentä ottelua eri ikäkausimaajoukkueista. Nuorimies ei myöskään kiertele puhuessaan tulevaisuuden tavoitteistaan.
- Tavoite on päästä ammattilaiseksi ulkomaille, on ollut aina. Ja siksi olen täällä nyt. Haluan lyödä itseni läpi Veikkausliigassa ja sitä kautta sitten päästä ulkomaille. Tulin tänne, että pääsisin pelaamaan ja kehittymään.

 


  • Yhteistyössä: