Mika Ojala paukutti tehot 16+19 viime kaudella.
10.4.2012 8:11:00

Mika Ojala tavoittelee hyvää alkua kaudelle

Veikkausliigan viime kauden tehotilaston ykkönen FC Interin Mika Ojala pyrkii jatkamaan samaa tahtia myös alkavalla kaudella.

Interin hyökkäyksessä merkittävin muutos on Timo Furuholmin siirtyminen Saksaan ja Irakli Sirbiladzen liittyminen ryhmään. Kapteeni Henri Lehtonen on kehunut pelaamista Sirbiladzen kanssa ja samaa hehkutusta tulee myös Mika Ojalalta. Paimion Hakasta Turkuun aikoinaan siirtynyt ”MO” pitää hyökkääjäjättiä koostaan huolimatta monipuolisena pelaajana.
- Sirbiladzen kanssa on hieno pelata. Hänen pelitapansa on monipuolisempi kuin Furkalla. Hän pitää palloa ja osallistuu enemmän meidän pelinrakenteluun. Tämä antaa meille muille aikaa enemmän. Uskon, että saamme paljon tuhoa aikaiseksi, sanoo Ojala Interin verkkosivuilla.

Viime kausi oli Ojalalta huikea. Pelaamissaan 33 ottelussa hän teki kaikkiaan 16 maalia ja antoi tämän lisäksi 19 syöttöä. Huhtikuun 15 päivä alkavaan Veikkausliigakauteen Ojalan tavoitteet ovat myös kovat.
- Viime kausi sujui minulta ja koko joukkueelta hyvin. Pyrin jatkamaan siitä mihin viime kaudella jäin. Tavoitteena on hyvä alku, joka siivittää minut viime kauden lentoon, sanoo Ojala.

Oman leimansa Interin kotiotteluihin antaa kevään kotiotteluissa Paavo Nurmi Stadion, missä joukkue pelaa evakossa kesäkuun loppuun asti. Ojalan mukaan tämä ei tule muuttamaan Interin pelaamista suuntaan tai toiseen kevään kotiotteluissa,
- Paavon kenttä on vähän pienempi kuin Veritaksella. En usko, että se vaikuttaa merkittäväksi meidän pelaamiseen. Samoihin asioihin luotamme myös Paavolla pelattavissa otteluissa, Uskon, että saamme Paavosta meille hyvän kodin kevään ajaksi, sanoo Ojala.

 


  • Yhteistyössä: