Tare AC Oulun paidassa liigakaudella 2007.
17.1.2012 10:48:00

Tarmo Koivuranta haluaa palata liigatasolle

Kuopion Palloseura sai maanantaina riveihinsä kokeneen testipelaajan. Yhteensä 79 Veikkausliigaottelua pelannut keskikenttäpelaaja Tarmo Koivuranta antaa näyttöjä kuopiolaisjoukkueen valmennusjohdolle maanantaista alkaen.

Koivurannan on määrä pelata KuPSin peliasussa perjantaina Seinäjoella Liigacupin ottelussa ja pelaajan tähtäimessä on tehdä paluu Suomen Veikkausliigakentille.
- Testissä ollaan Kuopiossa nyt ainakin tämä viikko ja tarkoitus on pelata KuPS-joukkueen riveissä perjantaina. Siihen otteluun valmistaudun huolella tämän viikon ajan, Koivuranta kertoo.

KuPS pelaa perjantaina tämän vuoden ensimmäisen ottelunsa kohdaten JJK:n. Koivuranta on pelannut liigatasolla FC Hakan, AC Oulun ja TP-47:n riveissä. ”Tare” pelasi edellisen liigaottelunsa kaudella 2007. Hän opiskelee parhaillaan kauppatieteitä Itä-Suomen Yliopistossa, opinnot ovat nyt hyvällä loppusuoralla ja lopputyön teko on enää edessä.
- KuPSin valmennusjohto soitteli ja pyysi treeneihin mukaan. Oma elämäntilanne mahdollisti tänne tulon. Nöyrin mielin tulen KuPSin testiin ja katsellaan tilannetta puolin ja toisin. Kaikki lyödään nyt tiskiin sen eteen, että pelaajasopimus Veikkausliigaseuraan tulisi, Koivuranta toteaa.

Hän pelasi viime kaudella 21 sarjaottelua Joensuun Jipon paidassa Ykkösessä onnistuen maalinteossa kolme kertaa.

Koivuranta siirtyi Joensuusta Kuopioon 1996 pelaten KuPS:n B- ja A-junioreissa 1996 ja 1997. Hän nousi seuran edustusjoukkueeseen alkuvuonna 1998 yhtä aikaa hyökkääjä Ilja Venäläisen kanssa. Koivuranta siirtyi kuitenkin alkuvuonna 1998 Valkeakoskelle jatkamaan pelaajauraansa FC Hakan riveissä.

 


  • Yhteistyössä: