Joel Perovuo ja Akseli Pelvas juhlimassa mestaruuden ratkaissutta maalia.
3.11.2011 10:46:00

HJK:n Akseli Pelvas lokakuun pelaaja

Veikkausliiga on nimennyt HJK:n Akseli Pelvaksen lokakuun Kuukauden pelaajaksi. Pelvas oli vahvassa roolissa HJK:n varmistaessa mestaruutensa lokakuun alussa ja on takonut tasaisesti osumia myös kauden viimeisillä kierroksilla.

Kuukauden pelaajan titteli maistuu kauden 16 maalistaan neljä lokakuun otteluissa iskeneelle hyökkääjälle.
- Kuulostaa hienolta, olen iloinen valinnasta. Hyvin on lokakuu mennyt senkin jälkeen, kun varmistimme mestaruuden. Sehän taisi olla tämän kuun alussa. Toki olen itse iloinen omista onnistumisista, maaleja on tullut mukavasti, Pelvas sanoo.
- Vaikka tässä kuussa nyt pari tasapeliä tulikin niin kokonaisuuteen voi olla tyytyväinen. Kahdessa viimeisessä pelissä olemme puristaneet hienot voitot.

Pelvas palkitaan lauantain päätöskierroksen HJK-Haka –ottelun yhteydessä ja luvassa on juhlahumua muutenkin.
- Yksi ottelu on vielä jäljellä ja fiilikset siihen lähdettäessä ovat totta kai hyvät. On hienoa päättää kausi tuplamestarina kotiyleisön edessä. Sen jälkeen voi hyvillä mielin juhlistaa tuplamestaruutta.

Lehkosuo lokakuun valmentaja

Lokakuun valmentajan titteli menee puolestaan Hongan päävalmentaja Mika Lehkosuolle. Kesällä näytti jo siltä, että espoolaiset putoavat mitalikamppailusta, mutta Lehkosuo on piiskannut joukkonsa vahvaan syysvireeseen ja mitali on päätöskierroksella vielä joukkueen omissa käsissä.

Kuukauden joukkueeseen sai eniten pelaajia Honka, joka miehitti neljä pelipaikkaa. JJK ja vahvan loppukauden pelannut VPS saivat joukkueeseen kaksi pelaajaa ja HJK, MYPA ja TPS yhden kukin.

Veikkausliigan lokakuun Kuukauden joukkue (4-4-2):

Maalivahti: Tomi Maanoja (Honka)
Puolustus: Henri Aalto (Honka) – Tapio Heikkilä (Honka) – Sampsa Timoska (MYPA) – Antti Uimaniemi (VPS)
Keskikenttä: Mikko Manninen (JJK) - Toni Kolehmainen (TPS) – Tony Björk (VPS) – Demba Savage (Honka)
Hyökkäys: Babatunde Wusu (JJK) – Akseli Pelvas (HJK)

Kuukauden pelaaja: Akseli Pelvas (HJK)
Kuukauden valmentaja: Mika Lehkosuo (Honka)

 


  • Yhteistyössä: