Rannevamma pitää Mika Johanssonin sairaslistalla.
16.8.2011 8:12:00

MYPAn pelaajatilanne elää

MYPAn pelaajatilanteessa tapahtuu jatkuvasti niin sairastuvalla kuin pelaajalainojenkin suhteen. Uutisia on sekä positiivisia että vähemmän hyviä.

Maalivahtipuolelta kuuluu hyvää ja huonoa. Pari kuukautta sivussa ollut Antti Kuismala on taas pelikunnossa. ”Aku” haki jo pelivirettä pelaamalla MP:n riveissä kolme ottelua Kakkosessa. Mika Johansson on sen sijaan sivussa arviolta muutaman viikon ajan rannevamman vuoksi. Ville Iiskolan sopimus jatkuu kauden loppuun asti.

Muuten sairastuvalta ei ole uutta kerrottavaa. Pele Koljonen on varmuudella sivussa ainakin loppukauden, samoin Tuomas Aho, Sasha Anttilainen ja Antti Okkonen ovat poissa kentältä vielä pitkään. Riley O'Neillin kohdalla perjantain KuPS-ottelu jäi väliin lihasvamman takia, mutta kanadalaisen tilannetta seurataan ja hän palannee mukaan lähiaikoina.

Otto Kejonen ja Jussi Perttula siirtyivät lainaan Kouvolan Susiin. Aiemmin tällä kaudella jo KTP:ssä Kakkosta pelanneet Otto ja Jussi ovat Susien miehiä ainakin elokuun loppuun asti.
- Senkin jälkeen lainaa voidaan tilanteen mukaan jatkaa, urheilukehityspäällikkö Marco Manso sanoo.
- Pelit Kakkosessa ja niistä saatava kokemus ovat hyvä asia heidän omalle kehitykselleen.

KuPS-pelissä MYPAn mukaan oli nostettu hyvin ikäluokkansa SM-sarjassa pärjänneistä B-junioreista Rami Nieminen ja Eliel Inkilä.
- He olivat mukana paitsi loukkaantumisten takia, myös hyvien esitystensä vuoksi, Marco sanoo.

Kuopiossa MYPAn paidassa nähtiin myös yksi kokonaan uusi nimi, kun amerikkalaislaituri Kevin Sawchak tuli vaihdosta kentälle pelin loppupuolella. 22-vuotias Sawchak on yhteistyöseura PEPO:n sopimuspelaaja.

 


  • Yhteistyössä: