Mattias Wargh pelasi Jarossa viimeksi kaudella 2005.
11.10.2010 17:32:00

Mattias Wargh tekee paluun Jaroon

Mattias Wargh allekirjoitti maanantaina ensi kauden kattavan sopimuksen. Wargh on Jaron juniorimyllyn tuotos.

Vuonna 1982 syntynyt hyökkääjä edusti Jaroa Veikkausliigassa kausina 2004-2005. Kahden kauden aikana tilille kertyi 19 ottelua, joissa syntyi 1 maali. Kuluvan kauden "Frilli" aloitti Kolmosessa IFK Jakobstadin riveissä, jossa mies paukutti hurjat 23 maalia. Loppukausi meni Kakkosessa JBK:ssa, jossa verkko heilui yhteensä kuusi kertaa.
 
Wargh on iloinen saadessaan uuden mahdollisuuden Veikkausliigassa. Vauhdin hakeminen alasarjoista on antanut miehelle itseluottamusta, kokemusta ja nälkää.
- Tuntuu uskomattoman hyvältä ja on hienoa päästä Eremenkon alaisuuteen. Kun viime kerralla lähdin Jarosta, niin tuntui että se oli siinä. Tänä vuonna harjoittelin todella paljon omalla ajallani ja pelit kulki. Sitten sain tilaisuuden päästä JBK:n mukaan Kakkoseen ja onnistuin sielläkin hyvin. Juttelin Eremenkon kanssa ja vähitellen alkoi tuntua että haluan kokeilla vielä kerran. Tunnen olevani elämäni kunnossa tällä hetkellä, Wargh kertoo.
 
Wargh on asettanut tavoitteet korkealle ensi kaudeksi. Tarkoitus on murtautua pelaavaan kokoonpanoon ja auttaa maaleilla joukkuetta menestymään.
- Se että Eremenko on joukkueen valmentaja, oli minulle todella tärkeä seikka. "Jere" saa jokaisesta pelaajasta paljon irti, ja odotan innolla pääseväni hänen joukkueeseen. Tavoitteena on pelata koko ajan ja tehdä paljon maaleja, Wargh toteaa.
 
Wargh on monipuolinen hyökkääjä ja omaa hyvän laukauksen. Selkeää roolia miehellä ei vielä ole tiedossa, mutta pelipaikalla ei miehen mukaan ole väliä.
- Ei ole väliä pelaanko laidassa, kärjessä vai kymppipaikalla. Pelaan siellä missä valmentaja haluaa minun pelaavan. Jeren alaisuudessa yleensä hyökkääjät vaihtavat paikkoja koko ajan, joten ei sillä ole väliä missä silloin seisoo kun peli alkaa, Wargh pyöritteli.

 


  • Yhteistyössä: