Sasha Anttilaisen kausi päättyi polvivammaan.
13.9.2010 18:33:00

IFK:n Anttilaisen ja Paatelaisen kausi paketissa

IFK Mariehamn menetti loppukaudeksi sairastuvalle hyökkääjänsä Sasha Anttilaisen ja Mikko Paatelaisen polvivammojen vuoksi.

Molemmat loukkaantuivat sunnuntaisessa TPS –ottelussa. Kaksikko kävi maanantaina lääkärissä ja myöhemmin viikolla on vielä tarkemmat kuvaukset vammojen laadusta.

Anttilaisella on eturistiside poikki ja Paatelaisella taasen revennyt polvikierukka ja venähtänyt sivuside. Anttilaisella on edessään kuukausien kuntoutusjakso, kun taas Paatelainen selviää vähemmällä.
- Eturistiside on ainakin poikki ja ehkä jotain muutakin. Ne selviävät tarkemmin sitten myöhemmin viikolla tehtävissä magneettikuvauksissa. Ensi kauteen menee, Anttilainen valottaa.

Myös Paatelaisen kausi on tältä erää ohi.
- Ennusteet lähtevät kuudesta viikosta eteenpäin, joten minun kauteni taitaa olla sitä myöten ohi. Huonoa säkää, mutta tämä kuuluu futikseen, Paatelainen harmittelee.
- Minulla on ennenkin sivuside mennyt, mutta olen pystynyt jatkamaan pelaamista, mutta nyt ei ollut kyllä mitään saumaa. Toivottavasti kuvauksissa ei paljastu mitään vakavampaa, jatkaa Paatelainen.

Sarjapaikastaan taisteleva IFK nappasi sunnuntaina TPS:sta tärkeän voiton, mutta hinta oli kova.
- Onneksi saimme voiton ottelusta, mutta oli aika kalliit pisteet. Luotan, että jätkät hoitavat liigapaikan, Paatelainen toteaa.

 


  • Yhteistyössä: