Sadik pukee FC Lahden paidan päälleen pienen tauon jälkeen.
31.8.2010 9:28:00

Berat Sadik palaa FC Lahteen

FC Lahti vahvisti hyökkäysosastoaan tekemällä loppukauden kestävän sopimuksen Berat Sadikin kanssa. Hyökkääjä on mukana jo perjantaina JJK-ottelussa, mikäli seuraa saa pelilupasiat kuntoon.

Sadik lähti Lahdesta kesken kauden 2008 kakkosbundesliigajoukkue Arminia Biefeldiin, josta yhden vuoden jälkeen hänet siirrettiin lainalle belgialaisseura Zulte-Waregemiin. Tänä keväänä Arminia purki Sadikin sopimuksen ja näin siirto Lahteen oli mahdollinen.

Berat Sadik itse on tyytyväinen solmittuun sopimukseen.

- Helppo palata tuttuun joukkueeseen ja ympäristöön. Olen innolla mukana auttamassa FC Lahtea säilyttämään liigapaikkansa, koska Veikkausliigaan lahtelainen jalkapallo ehdottomasti kuuluu. Toinen painava syy oli tietenkin paluu tosipeleihin pienen tauon jälkeen, Sadik kertoo.

FC Lahden päävalmentaja Ilkka Mäkelä on tietenkin iloinen vahvistuksesta.

- Meillä on maalinteko tuottanut suuria vaikeuksia kauden aikana. Beratin paluu antaa meille uusia vaihtoehtoja hyökkäyspäähän, Mäkelä iloitsee.

- Nyt on käytännössä neljä hyökkääjää saanut näyttää kykynsä, joten Sadik – Rafael yhdistelmän uudelleen viritys tulee olemaan aika mielenkiintoinen, päävalmentaja jatkaa.

Sadik ja Rafael terrorisoivat muita Veikkausliigaseuroja kausina 2007 ja 2008.  Sarjataulukon viimeiseksi valunut FC Lahti on Veikkausliigassa vähiten maaleja tällä kaudella tehnyt seura ja Sadikin toivotaan tuovan muutosta tähän saldoon.

Sadik pelasi vuonna 2009 kesällä Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa Ruotsissa järjestetyssä EM-lopputurnauksessa. Hänellä on tilillään myös neljä A-maajoukkueottelua.

 


  • Yhteistyössä: