8.6.2009 13:37:00

Deniz Bavautdin TamUn toimitusjohtajaksi

Tampere United Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on kutsuttu tamperelainen Deniz Bavautdin, 56. Hän aloittaa tehtävässä välittömästi. Bavautdinilla on monivuotinen kokemus liiketoiminnasta ja yritysjohtamisesta niin Suomessa kuin ulkomailla.

Viimeksi Bavautdin on toiminut Pohjoismaiden suurimman rengasalan ketjun, Dekk Partner AS:n, hallituksen puheenjohtajana Oslossa. Hän on toiminut kansainvälisissä johtotehtävissä useissa Euroopan maissa sekä Yhdysvalloissa. Yli 20 vuoden työkokemuksen aikana hänen toimenkuvaansa on aina kuulunut myös kansainvälisten kontaktien hoitamista ja hänellä on vahvat näytöt etenkin ulkomaisista yrityskaupoista. Bavautdin puhuu äidinkielen lisäksi sujuvasti useita muita kieliä.

Deniz Bavautdinin aiempia työnantajia ovat olleet muun muassa Nokian Renkaat Oyj, Continental AG ja Gislaved AB. Pk-yrityksen johtamisesta hän on saanut kokemusta pienen konepajayritys Mandrel Oy:n toimitusjohtajana ja osakkaana.

Urheilussa Deniz Bavautdin muistetaan pääsarjatason jääkiekkoilijana Ilveksessä ja Rauman Lukossa. Bavautdinilla on myös jalkapallotaustaa. Hän debytoi 15-vuotiaana Raumalla Pallo-Iirojen silloisessa maakuntasarjajoukkueessa.

Deniz Bavautdin on motivoitunut uuden haasteen edessä. Hän haluaa olla mukana varmistamassa, että Tampereella on jatkossakin menestyvä liigatason jalkapallojoukkue, joka esiintyy säännöllisesti myös Euroopan kentillä. Omissa johtamismetodeissaan Bavautdin uskoo näkyvän hänen urheilutaustansa.
– Olen kovaan työhön tottunut joukkuepelaaja, joka panee itsensä peliin sataprosenttisesti yrityksen puolesta. Johtajana motivoiva ja haastan niin alaiset kuin kollegatkin. Olen mielestäni reilu, mutta vaativa johtaja, Bavautdin kuvaa TamUn verkkosivuilla.

Urheiluliiketoimintaa maailmantalouden taantuma on koetellut ehkä vieläkin kovemmin kuin monia muita toimialoja. Haasteet ovat suuret, mutta Deniz Bavautdin on luottavainen tulevaisuuden suhteen.
– Meidän on käärittävä hihat ja tehtävä entistä enemmän töitä sen eteen, että tuotteemme on kunnossa. Emme halua olla pyytämässä yrityksiltä tukieuroja, vaan tarjoamassa yhteistyötä, josta molemmat osapuolet kokevat hyötyvänsä

 


  • Yhteistyössä: